Промоутер Джошуа прагне зірвати об’єднавчий бій Ломаченка

Всесвітня боксерська асоціація дозволила Василю Ломаченку відкласти обов’язковий захист титулу у поєдинку проти британця Ентоні Кролли.

Про це заявив промоутер офіційного претендента на титул WBA британця Ентоні Кролли Едді Хірн, повідомляє FightHype.

За словами Хірна, який також є промоутером британського надважковаговика Ентоні Джошуа, WBA дала чемпіону світу в легкій вазі (до 61,2 кг) Василю Ломаченку відстрочку та дозволила провести бій з володарем титулу IBF Річардом Коммі з Гани.

Проте, промоутер сподівається, що цей поєдинок не відбудеться, а Ломаченко у квітні буде вимушений боксувати з Кроллою.

“WBA дозволила Ломаченку провести бій проти Коммі, він повинен відбутися у квітні. Але я сподіваюся, що вони не зможуть провести цей поєдинок в призначені терміни. Тоді Ломаченко буде змушений зустрітися з Кроллою. Шанс на те, що бій Ломаченко – Кролла відбудеться в квітні, ще є”, – сказав Хірн.

Раніше повідомлялося, що Коммі травмував руку в поєдинку за вакантний пояс проти росіянина Іси Чанієва. Наразі невідомо, чи зможе ганець провести бій 12 квітня. Тренер боксера Андре Розьє стурбований, що Коммі можуть змусити вийти в ринг з травмою.

Ломаченко є чемпіоном світу у легкій вазі за версіями WBO та WBA. У поєдинку з Коммі він отримає шанс здобути третій титул у категорії.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ