Кінець епохи Мессі та Роналду: Воронін назвав нового претендента на “Золотий м’яч”

Колишній форвард збірної України, англійського “Ліверпуля” та інших команд Андрій Воронін вважає, що після мундіалю-2018 закінчиться домінування Ліонеля Мессі та Кріштіану Роналду у світовому футболі. Про це Воронін заявив у коментарі Експрес-онлайн.

“На світовому форумі Кріштіану Роналду та Ліонель Мессі провалили свої виступи, — зазначив Воронін, — Натомість блискуче зіграли інші футболісти. Зокрема, дуже вразив хорват Лука Модрич, якому ФІФА вручила приз найкращого гравця турніру. Я вважаю це визнання справедливим. На мою думку, Модрич заслужив не лише на звання найкращого гравця мундіалю, але і на “Золотий м’яч”. Саме йому варто віддати звання найкращого футболіста року. Домінування Мессі та Роналду тривало дев’ять років, і воно має закінчитися. Роналду цьогоріч виграв лише Лігу Чемпіонів, а Модрич не тільки тріумфував у складі “Реала” в Лізі Чемпіонів, але і став срібним призером чемпіонату світу. Я за Модрича як основного претендента на “Золотий м’яч”.

Володарем “Срібного м’яча” ЧС-2018 став бельгієць Еден Азар, “бронзового” — француз Антуан Грізманн. 19-річний француз Кіліан Мбаппе отримав приз як найкращий молодий футболіст мундіалю. Бельгієць Тібо Куртуа визнаний найкращим голкіпером чемпіонату світу.

Додамо, що збірна Іспанії отримала приз Fair Play за підсумками чемпіонату світу. Почесне звання іспанцям дісталося за найбільш коректні дії під час турніру.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ