Apple завдала потужного удару в спину покупцям iPhone

Компанія Apple, як вважають багато її фанатів, економить в своїй продукції буквально на всьому, намагаючись нав’язати покупцям фірмових мобільних пристроїв, планшетних комп’ютерів і ноутбуків якомога більше різних додаткових гаджетів. Сьогодні, 13 грудня 2018 року, в продаж надійшли нові партії фірмових iPhone, в яких, як виявилося, позбулися одного з вкрай потрібних і цінних аксесуарів, який тепер доведеться докуповувати окремо за гроші.

Повідомляється, що з нових партій iPhone 8 і iPhone 8 Plus, які надійшли в продаж з сьогоднішнього дня, пропав звичний 3,5 мм перехідник для підключення звичайних навушників. Його не тільки немає в коробці, але ще і в списку речей, які входять в комплект поставки. Простіше кажучи, Apple завдала потужного удару в спину покупцям торішніх моделей мобільних пристроїв, оскільки цінник її фірмової продукції при цьому залишився незмінним, але ж перехідник коштує великих грошей.

Найгірше навіть не те, що Apple прибрала з комплекту поставки своїх торішніх флагманів перехідник для навушників, а те, що вона зробила це таємно, і навіть нікого про це не повідомила. При цьому з офіційного сайту в графі «Комплект поставки» зникла згадка про 3,5 мм перехідник, немов його ніколи і не було. Ось і виходить, що «яблучна» корпорація в черговий раз показала своє справжнє обличчя, заощадивши якісь $ 10, прибравши перехідник з комплекту поставки, але при цьому залишивши цінник смартфонів на колишньому рівні.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ