Lenovo Z5 Pro очолив топ-10 найпотужніших в світі смартфонів

За нинішній рік на ринок вийшло вкрай багато різних моделей мобільних пристроїв, починаючи від зовсім бюджетних і закінчуючи такими, за які просять величезні суми грошей. Використання новітнього технічного оснащення завжди призводить до підвищення продуктивності. Співробітники бенчмарку AuTuTu сьогодні, 26 грудня 2018 року, підтвердили, що флагманський телефон Lenovo Z5 Pro очолив топ-10 найпотужніших смартфонів у світі, обійшовши навіть iPhone XS.

Лічені години назад співробітники популярного бенчмарку AuTuTu провели дослідження, в рамках якого вдалося з’ясувати вкрай несподівані подробиці. Так, зокрема, смартфон Lenovo Z5 Pro займає перше місце в списку, обходячи своїх найближчих конкурентів на базі операційної системи Android приблизно на 15% за максимальною обчислювальною потужністю. Весь секрет у процесорі Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, який доповнений графікою Adreno 640.

Більш того, Lenovo Z5 Pro в топовій конфігурації оснащений 12 ГБ оперативної пам’яті, які неможливо зустріти в продукції інших брендів. Потім, на другому місці рейтингу, йде iPhone XS, який виявився на 7% слабкішим в плані обчислювальної потужності в порівнянні з лідером. Слідом ідуть iPhone XS Max і iPhone XR, що займають третє і четверте місця відповідно. П’ятірку лідерів замикає флагманський Huawei Mate 20 Pro.

На шостій позиції опинився Huawei Mate 20 X, тоді як потім йдуть Huawei Mate 20 Pro, Honor Magic 2, і ряд інших моделей, в список яких потрапили навіть OnePlus 6T. Хоч флагман Lenovo Z5 Pro і зайняв лідируюче положення, однак навіть співробітники AuTuTu стверджують, що процес підрахунку обчислювальної потужності в гаджетах на базі Android і iOS сильно відрізняється, тому порівнювати цей телефон безпосередньо з тим же iPhone XS просто некоректно. На ділі продукція «яблучної» корпорації може бути значно швидшою.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ