Xiaomi випустила фінальну прошивку MIUI 10 для 46 моделей смартфонів

До кінця нинішнього року залишилося всього кілька днів, в зв’язку з чим компанія Xiaomi прагне якомога швидше випустити свою фірмову прошивку MIUI 10 для максимального числа моделей мобільних пристроїв, випущених на ринок переважно за три останні роки. Всі ключові важливі смартфони, включаючи флагмани, вже були оновлені до операційної системи Android 9.0 Pie і новітнього програмного забезпечення, а ось деякі моделі отримали його лише зараз.

Головне розуміти і враховувати, що прошивка MIUI 10 може бути заснована на різних версіях операційної системи Android, а залежить це від конкретної моделі телефону. Звичайно, чим новіше використовується ОС від Google, тим краще буде працювати мобільний пристрій і тим більше можливостей буде доступно його власникам. Втім, багато старих телефонів Xiaomi працюють на новітньому фірмовому ПО, але заснованому на Android Marshmallow або ж навіть Nougat.

Прошивка MIUI 10 принесла разом з собою повний редизайн всієї операційної системи, абсолютно нове меню багатозадачності, підтримку ІІ при роботі з камерою, підвищення швидкості запуску додатків і ігор, поліпшену локалізацію на різні мови, підтримку автомобільного режиму відображення інформації, збільшення часу автономної роботи приблизно на 10 – 15% за рахунок глибокої оптимізації коду, нові системні звуки і анімації, а також ряд інших нововведень.

Повідомляється, що починаючи 26 грудня 2018 року завантажити і встановити прошивку MIUI 10 на свої мобільні пристрої можуть власники моделей Mi 8 Pro, Mi 8, Mi 8 Explorer Edition, Mi 8 SE, Mi 8 Lite, Mi MIX 3, Mi MIX 2S, Mi MIX 2, Mi MIX, Mi Max 3, Mi 6, Mi 6X, Mi Note 2, Mi 5, Mi 4S, Mi 4C, Mi 4, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi Max, Mi Max 2, Redmi 6 Pro, Redmi 6, Redmi 6A, Redmi S2, Redmi 5, Redmi Note 5, Redmi 5 Plus, Redmi 5A, Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi 4, Redmi 3S, Redmi Pro, Redmi Note 5A, Redmi Note 4X, Redmi Note 4X на MediaTek, Redmi Note 4 і Redmi Note 3.

Новітня операційна система може бути встановлена на всі ці телефони просто «по повітрю», тобто без необхідності використовувати комп’ютер. Якщо процес оновлення на MIUI 10 відбувається з гаджета, який працює на MIUI 8 або MIUI 9, то всі дані в пам’яті мобільного пристрою залишаться, тобто призначена для користувача інформація не постраждає.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ