Xiaomi Redmi 7: технічні характеристики і особливості

Вже зовсім скоро почнеться наступний рік, а це значить, що весь модельний ряд смартфонів Xiaomi оновиться, тобто на ринок вийдуть нові моделі мобільних пристроїв, починаючи від вкрай дорогих і закінчуючи доволі доступними. Сьогодні, 27 грудня 2018 року, бюджетний смартфон Xiaomi Redmi 7 показали на зображеннях, причому в мережу також потрапили його технічні характеристики і деякі дані про особливості.

Так, зокрема, смартфон Xiaomi Redmi 7, який буде доступний для покупки не більше ніж за $ 200, отримає сучасний дизайн. За даними джерела, новинка зможе похвалитися корпусом зі скла, сканером відбитків пальців позаду, подвійною основною камерою з вертикальним розташуванням, а також дисплеєм з невеликим вирізом у верхній частині в стилі моделі Mi Play. Новинку покажуть вже в першому кварталі 2019 року, після чого запустять у продаж.

Що стосується технічного оснащення телефону, то йому приписують 5,8-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю Ful HD +, восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 710 з тактовою частотою 2,2 ГГц, графіку Adreno 616, 3/4/6 ГБ оперативної і 32/64 ГБ постійної пам’яті, роз’єми USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників, подвійну основну (12 Мп +5 Мп) і 8 Мп фронтальну камери, а також акумуляторну батарею ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 3.0 потужністю до 18 Вт.

Якщо бути чесним, достовірність даних такого роду викликає великі сумніви, оскільки чіп Snapdragon 710 – це майже флагманське рішення, а Xiaomi Redmi 7 являє собою апарат початкового рівня. Також не можна забувати, що в модельному ряді Redmi ще ніколи не використовувався інтерфейс USB Type-C, оскільки виробник завжди вибирав microUSB. Проте, одного разу дане нововведення все одно повинні впровадити і, скоріш за все, станеться це вже в 2019 році.

На новинку буде встановлена операційна система Android 9.0 Pie у вигляді фірмової прошивки MIUI 10. Раніше китайська корпорація Xiaomi випустила фінальну прошивку MIUI 10 для 46 моделей смартфонів.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ