Користувачам Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 + дуже не пощастило з оновленням

Компанія Samsung ніколи не любила вчасно випускати нові збірки своїх фірмових прошивок для мобільних пристроїв, включаючи навіть флагманські моделі. Замість цього розробники максимально довго тягнуть з релізом нового ПЗ, причому іноді навіть обіцяні терміни переносяться, чим багато користувачів звичайно ж сильно незадоволені. Операційна система Android 9.0 Pie з прошивкою One UI повинна була вийти для Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 + в січні, але розробники вирішили випустити її на два тижні раніше цього терміну.

За рахунок цього вже зараз власники флагманських мобільних пристроїв Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 + мають реальну можливість встановити Android 9.0 Pie, але цього краще не робити. Тим, хто вже встановив нове ПЗ, дуже не пощастило. Як стало відомо сьогодні, установка даного ПЗ разом з оболонкою One UI призводить до того, що голосовий помічник Bixby починає працювати некоректно. Він відмовляється розуміти більшість команд, які підтримувалися навіть під час виходу Galaxy S8, не кажучи вже про більш просунуті моделі.

Компанія Samsung поки що ніяк не коментує дані про те, що установка прошивки Android 9.0 Pie на смартфони Galaxy S9 і S9 + призводить до виходу з ладу голосового помічника Bixby. На тлі всієї цієї ситуації знову виникає питання про те, чим насправді займаються розробники, якщо вони, випускаючи нову ОС через півроку з моменту її релізу з боку Google, допустили в ній такі помилки, через які порушується працездатність мобільних пристроїв.

Також в мережі є кілька скарг від користувачів Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 +, які незадоволені тим, що після установки операційної системи Android 9.0 Pie час автономної роботи не збільшився, а зменшився. Насправді, в цьому немає провини південнокорейської корпорації. У всіх випадках мова йде про несумісність старого ПЗ з новою ОС. Саме воно, працюючи некоректно, споживає занадто багато енергії і створює додаткове навантаження на процесор, від чого телефон часом може навіть пригальмовувати. Його потрібно оновити або ж видалити.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ