Xiaomi випустила «розумну» пральну машину

Компанія Xiaomi займається випуском не тільки смартфонів, ноутбуків, планшетів, телевізорів, телеприставок і подібних електронних пристроїв, її співробітники створюють навіть побутову техніку, список якої сьогодні, 28 грудня 2018 року, поповнився одним новим найменуванням. Ним стала «розумна» пральна машина, що володіє барабаном, здатним вміщати в себе до 10 кг речей. В цю ж саму машинку вбудована функція сушки, однак дана можливість доступна лише при вазі білизни до 6 кг.

Пральна машина вже доступна для покупки в офіційному онлайн-магазині, а стала вона частиною модельного ряду пристроїв Mijia. Творці цього електронного пристрою відзначають, що вони використовували інтелектуальну систему подачі води, завдяки чому обсяг води, яка закачується, безпосередньо залежить від того, скільки білизни знаходиться всередині барабана. За рахунок цього користувачі можуть розраховувати на значну економію споживання ресурсів і, як наслідок, на велику економію при оплаті квартплати.

Пральна машина може віджимати білизну зі швидкістю до 1 400 оборотів в хвилину, а ще вона має вбудований режим швидкого прання та сушіння, що займає трохи менше однієї години часу. Система висушування речей в новинці від Xiaomi працює таким чином, що тактильно відчувається ефект вигладженої білизни за допомогою праски. Як і будь-який гаджет з лінійки Mijia, в новинку вбудований модуль Wi-Fi, завдяки якому її можна підключити до системи «розумного» будинку.

У такому випадку користувач отримує можливість бачити повідомлення про завершення прання і сушіння, а також отримувати дані про те, скільки часу залишилося до завершення того чи іншого процесу, або ж повного закінчення роботи. Унікальна пральна машина від Xiaomi продається за $ 364, що значно дешевше аналогів від відомих брендів, що володіють схожими можливостями. Новинка доступна для покупки на території Китаю починаючи з сьогоднішнього дня.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ