Xiaomi Mi Mix 4 і Xiaomi Mi 9 вразили весь світ своїми особливостями

Уже в 2019 році, який наступить через кілька днів, відбудеться офіційна презентація відразу декількох нових мобільних пристроїв флагманського рівня, а стануть такими Xiaomi Mi Mix 4 і Xiaomi Mi 9. Їм приписують безліч різних особливостей, якими вони буквально вразили весь світ. Сьогодні, 30 грудня 2018 року, інсайдери розповіли про те, чим зможуть здивувати новинки від китайської корпорації.

Так, зокрема, смартфон Xiaomi Mi 9 стане доступний для покупки вже в другому кварталі 2019 року, а ось поява Mi Mix 4 відбудеться лише в вересні-жовтні. Апаратною основою двох флагманів китайського бренду стане восьмиядерний чіп Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, доповнений при цьому модемом X50 з підтримкою швидкості до 2 Гбіт / с і графікою Adreno 640. Чи буде в цих телефонах підтримка 5G поки що, на жаль , точно невідомо.

Однією з головних особливостей Xiaomi Mi Mix 4 і Xiaomi Mi 9 стане потрійна основна камера з роздільною здатністю 48 Мп, причому в обох випадках буде використовуватися ідентична апаратна основа. За рахунок використання трьох об’єктивів смартфони зможуть робити шикарні в усіх відношеннях знімки. Більш того, користувачів чекає підтримка п’ятикратного оптичного зуму, яку інженери китайської корпорації реалізували спеціально для двох своїх флагманських телефонів.

 

Крім того, два цих флагмана зможуть похвалитися на весь світ вбудованим в екран сканером відбитків пальців, а наявність подібної особливості означає, що матриці Mi 9 і Mi Mix 4 виявляться виконані по AMOLED-технології. Прямо «з коробки» на новинки буде встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie, але у випадку з моделлю Mi 9 очікується наявність прошивки MIUI 10, а ось Mi Mix 4 отримає MIUI 11. Само собою, що ніякого 3,5 мм роз’єму в телефонах не виявиться, тому як користувачам запропонують тільки USB Type-C.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ