Samsung Galaxy S8 і Galaxy S8 + отримають найновішу ОС

Компанія Google щорічно випускає нові збірки операційної системи Android, які вона дозволяє безоплатно використовувати всім виробникам мобільних пристроїв. Сьогодні, 2 січня 2018 року, з’явилися дані про те, що флагманські смартфони Samsung Galaxy S8 і Galaxy S8 + вже незабаром отримають найновішу ОС з усіх, які існують на ринку. Компанія-виробник розкрила точну дату, коли новітнє програмне забезпечення стане доступним для завантаження і установки.

Так, зокрема, смартфони Samsung Galaxy S8 і Galaxy S8 + будуть оновлені до операційної системи Android 9.0 Pie, але не оригінальної від Google, а модифікованої. Спеціально для цього південнокорейські розробники поєднають нову ОС з фірмовою оболонкою One UI. Таким чином, власників флагманських смартфонів 2017 року чекають не тільки нові функціональні можливості, а й оновлений інтерфейс, який повинен припасти всім до смаку, оскільки він набагато кращий, ніж старий в усіх відношеннях.

За офіційними даними, оновлення для Samsung Galaxy S8 і S8 + вийде на один місяць пізніше, ніж планувалося спочатку. Якщо раніше повідомляли, що остання версія в особі Android 9.0 Pie для цих моделей телефонів побачить світ в лютому, то тепер називають вже інші терміни. Повідомляється, що міжнародна версія прошивки One UI на базі новітньої ОС від Google вийде для флагманів Samsung зразка 2018 року лише 19 березня 2019 року.

При цьому, флагман Galaxy Note 8 буде оновлено до Android 9.0 Pie на один місяць раніше – 19 лютого. Очевидно, що південнокорейська корпорація Samsung навмисно зволікає з випуском новітнього програмного забезпечення, адже продажі новинки в  Galaxy S10 почнуться за кілька днів до того, як Galaxy S8 і Galaxy S9 + отримають нову операційну систему. Таким чином компанія-виробник сподівається підвищити продажі свого нового флагманського телефону, який обіцяє стати одним з кращих на ринку.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ