Samsung Galaxy S10 надійде у продаж в п’яти різних моделях

До офіційної презентації флагманського смартфона Samsung Galaxy S10 залишилося всього кілька тижнів, оскільки захід, присвячений його анонсу, відбудеться вже 20 лютого. Сьогодні, 4 січня 2019 року, в мережі з’явилося вкрай багато подробиць про те, що буде представляти із себе новий апарат. Ці відомості включають в себе дані про те, в яких моделях мобільний пристрій буде доступним для покупки. Серед таких будуть навіть версії з підтримкою 5G.

Повідомляється, що купити Samsung Galaxy S10 покупці зможуть в цілих п’яти різних версіях, що відрізняються один від одного різними особливостями. Найбільш доступною за ціною моделлю стане Galaxy S10 Lite, здатний похвалитися плоским 5,8-дюймовим екраном. Він отримає подвійну основну і одинарну фронтальну камеру, а також сканер відбитків пальців збоку. Оригінальна модель Galaxy S10 отримає 6,1-дюймовий екран, подвійну основну і одинарну фронтальну фотокамери.

Що ж стосується Galaxy S10 +, то йому приписують 6,44-дюймовий екран, потрійну основну і подвійну фронтальну камери. Також купити новинку покупці зможуть в версіях Galaxy S10 5G і Galaxy S10 Bolt. Подібні моделі зможуть похвалитися акумулятором підвищеної ємності, а також величезним 6,7-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм, зігнутим з бічних сторін. Крім того, їм приписують четверну основну камеру і подвійну фронтальну камеру.

Більш того, корпуси S10 5G і S10 Bolt будуть виконані не зі скла, а з дорогої кераміки. Офіційна презентація всіх п’яти цих телефонів відбудеться вже в кінці лютого, причому деякі моделі обіцяють показати на виставці MWC 2019. В чотирьох версіях флагманського смартфона Samsung буде вбудований в дисплей сканер відбитків пальців, чим користувачі гарантовано залишаться задоволені. Інформації про те, за якими цінами будуть доступні всі ці мобільні пристрої, поки що немає.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ