Xiaomi випустила портативний акумулятор з підтримкою бездротової зарядки Qi

Китайська корпорація Xiaomi вирішила почати залучати до себе увагу з початку нового року, оскільки сьогодні, 4 січня 2018 року, вона представила публіці не тільки новинку Mi Power Bank 3: High Version з підтримкою швидкої зарядки USB Power Delivery (45 Вт), але і ще один портативний акумулятор, який має підтримку бездротової зарядки по Qi. За рахунок цього з його допомогою можна заряджати смартфони, навушники і багато інших електронних гаджетів, які володіють такою можливістю.

Як запевняє компанія Xiaomi, вона створила і запустила в продаж мобільний акумулятор з вбудованою батареєю, який призначений для підзарядки різних електронних гаджетів. Ключова його особливість в тому, що він має підтримку бездротової зарядки Qi, через яку він може забезпечувати зарядку iPhone X, iPhone XS та інших смартфонів від різних виробників. На жаль, розробники не розкривають всіх технічних характеристик цього пристрою.

Відомо лише те, що портативний акумулятор має модульну структуру, завдяки якій можна як додавати підтримку бездротової зарядки Qi, так і відключати її. Усередині пристрою знаходиться акумулятор ємністю 2600 мАч, якого вистачає для підзарядки будь-якого сучасного смартфона. Ефективність при використанні Qi досягає 72%, а вихідний струм має потужність 5W при силі струму 1A. Це означає, що розраховувати на підтримку швидкої зарядки бездротовим шляхом точно не варто.

Розробники передбачили спеціальний світлодіодний індикатор рівня заряду, що складається з декількох «лампочок». Чим більше їх число горить, тим більше залишилося зарядки всередині Power Bank Qi. Творці новинки обіцяють захист від перегріву, перевантаження, а також від інших неполадок. Так, наприклад, якщо між смартфоном і портативним акумулятором виявиться якийсь металевий предмет, зарядка відразу ж автоматично відключиться.

Продажі новинки від Xiaomi почнуться вже завтра, 5 січня. На вибір доступні дві версії пристрою – синя і коричнева. Офіційна рекомендована ціна портативного акумулятора з підтримкою бездротової зарядки становить $23.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ