Samsung Galaxy S10 може розчарувати мільйони людей

Залишилося всього кілька тижнів до того самого моменту, коли на ринок надійдуть флагманські смартфони нового покоління, оснащені за останнім словом техніки. Вони отримають передове технічне оснащення, а однією з новинок буде апарат під назвою Samsung Galaxy S10, купити який можна буде в декількох версіях. Як стало відомо сьогодні, 16 січня 2019 року, ця майбутня новинка гарантовано повністю розчарує мільйони людей, а станеться це з однієї простої причини – через далеко не найкраще технічне оснащення.

Лічені години назад в бенчмарку Geekbench був протестований смартфон Samsung Galaxy S10, завдяки чому вдалося з’ясувати деякі подробиці, причому не найприємніші. Виявилося, що модель флагмана в приставкою «Плюс», яку має намір купити більшість покупців, оснащена тільки 6 ГБ оперативної пам’яті, а не 8 ГБ, як повідомлялося раніше. Це означає, що телефон буде досить погано справлятися з виконанням різних завдань, у порівнянні з іншими мобільними пристроями топового рівня.

Чим менше оперативної пам’яті в смартфоні, тим вища ймовірність того, що користуватися ним буде некомфортно. Виражається це в тому, що додатки час від часу самі вивантажуються з ОЗУ, тобто їх доводиться запускати заново, втрачаючи при цьому весь збережений прогрес. Це також стосується вкладок в браузері. Якщо на телефоні з 6 ГБ ОЗУ під управлінням Android відкрити 10 – 20 вкладок, він вже почне перезавантажувати старі, відкриті раніше, щоб замість них відобразити нові.

Очевидно, що компанія-виробник вирішила встановити в Plus-версію Samsung Galaxy S10 тільки 6 ГБ оперативної пам’яті щоб таким чином мотивувати покупців купувати більш дорогі моделі, які повинні отримати передове технічне оснащення. Раніше повідомлялося, що саме ця модель зможе похвалитися цілими 8/10 ГБ ОЗУ, однак подібні чутки на ділі не підтвердилися. Судячи з усього, компанія Samsung не вчиться на своїх помилках і як і раніше недооцінює конкуренцію з китайськими брендами.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ