Samsung Galaxy S10 і Galaxy Note 10 отримали технологію, про яку ніхто навіть не мріяв

Компанія Samsung займається випуском на ринок смартфонів з різних цінових категорій ось уже як більше 10 років, за які вона навчилася створювати шикарні гаджети, але з сильно завищеними цінами. Втім, звичайно, у продукції даного виробника є дуже відчутні мінуси, головним серед яких є погане програмне забезпечення. Мало того, що воно оновлюється непристойно довго, так ще і працює час від часу далеко не кращим чином. Втім, навіть не дивлячись на все це, Samsung Galaxy S10 і Galaxy Note 10 отримали нову технологію, про яку ніхто і не мріяв.

Сьогодні, 23 січня 2019 року, південнокорейська корпорація Samsung нарешті вирішила зробити щось вартісне. Вона створила ігровий режим під назвою Neuro Game Booster, підтримка якого з’явиться у багатьох фірмових смартфонах, які вийдуть на ринок в нинішньому році і, швидше за все, наступних. Він вдає із себе спеціально ПО, спрямоване на підвищення продуктивності графічного прискорювача в відеоіграх, щоб таким чином забезпечити значне збільшення потужності і, як наслідок, домогтися більш високої якості картинки.

При цьому при використанні ігрового режиму, який має використовуватися автоматично, відеоігри споживатимуть менше електроенергії. В даний час підтримка ігрового режиму є в телефонах багатьох виробників з Китаю, в тому числі Huawei і Oppo. Судячи з усього, сумісний з режимом Neuro Game Booster тільки чіп Exynos 9820, який буде використовуватися в Samsung Galaxy S10 і Galaxy Note 10, тобто двох флагманських мобільних пристроях, які вийдуть на ринок вже в цьому році.

В основі нового режиму, як сказано в його описі, лежать спеціальні нейронні мережі. Вони оптимізують відеоігри таким чином, що вони не споживали багато енергії, але при цьому отримували ще більш високу продуктивність. Зараз не зовсім зрозуміло, яким чином Samsung має намір додати підтримку Neuro Game Booster в моделі Galaxy S10 і Galaxy Note 10 на базі процесорів від Qualcomm, адже для сумісності з такою технологією потрібне спеціальне «залізо». Втім, напевно південнокорейські співробітники передбачили цей момент і щось придумали, про що розкажуть на презентації однієї з новинок, яка відбудеться вже 20 лютого.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ