Samsung Galaxy Fold на рекламному відео виглядає просто дивовижно

Південнокорейська корпорація Samsung завжди прагнула створювати передові смартфони, але за останні роки в цьому плані китайським брендам вдалося її перевершити. Втім, довго залишатися в стороні даний виробник електроніки не має наміру, а допоможе йому повернути собі колишню славу складаний смартфон Samsung Galaxy Fold, який спочатку анонсували ще в кінці минулого року, тоді як його повноцінна презентація відбудеться 20 лютого в Сан-Франциско, а сьогодні компанія виробник опублікувала в мережі рекламне відео, що дозволяє поглянути на нього.

У мережі з’явився офіційний відеоролик з рекламою смартфона Samsung Galaxy Fold, на якому майбутню новинку можна розглянути у всіх деталях. Судячи з усього, саме так буде виглядати цей апарат, коли він надійде в продаж. Точні технічні характеристики цього мобільного пристрою поки що невідомі, але він повинен отримати 4,5-дюймовий Super AMOLED-екран з роздільною здатністю 1960 на 840 пікселів, яким можна буде користуватися тоді, коли телефон знаходиться в складеному стані.

У розкладеному ж стані користувачів чекають великий 7,3-дюймовий Super AMOLED-екран з роздільною здатністю 1536 на 2152 пікселів, що утворює співвідношення сторін 4:3. Яке конкретно «залізо» отримає Samsung Galaxy Fold, на жаль, в даний час точно невідомо, але майже напевно найбільш передове і топове, яке буде доповнено фірмовим модемом з підтримкою мереж 5G. При цьому звичного 3,5 мм роз’єму для підключення будь-яких музичних пристроїв не буде, тому доведеться задовольнятися тільки USB Type-C.

Всі подробиці про Samsung Galaxy Fold будуть розкриті вже 20 лютого під час офіційної презентації, на якій публіці також покажуть мобільний пристрій під назвою Galaxy S10, а разом з ним бездротові навушники Galaxy Buds. За попередніми даними, на початку купити складаний смартфон південнокорейської корпорації покупці зможуть тільки в Південній Кореї, Китаї та США, тоді як потім, через кілька місяців, він повинен стати доступним для користувачів в Європі. Очікуваний цінник телефону – $ 2000. 

Джерело





ІНШІ НОВИНИ