Флагман Xiaomi Mi 9 потрапив на фото ще до анонсу

Флагманський смартфон Xiaomi Mi 9 зняли в руках одного із співробітників компанії-виробника до офіційного анонсу. Знімок був швидко видалений, проте все ж встиг розійтися по Мережі. Про це пише Pocketnow.

Презентація топового смартфона Xiaomi Mi 9 очікується в травні поточного року. Саме в цьому місяці рік тому відбувся реліз попередника – Xiaomi Mi 8.

Хоча про пристрій мало що відомо, деякі характеристики все ж дійшли до ЗМІ. Так, повідомляється про підтримку 5G, 6,4-дюймовий AMOLED-дисплей з вирізом для фронтальної камери і сканер відбитків пальців, вбудований в екран.

В основу флагмана покладено топовий процесор Qualcomm Snapdragon 855. А крім того, є 6, 8 і 10 ГБ ОЗУ, потрійна основна камера і батарея ємністю 3700 мАг.

По частині характеристик основної камери передбачається, що один з сенсорів буде 48-мегапіксельним Sony IMX586, інший буде на 12 Мп, а третій призначений для отримання інформації про дальність об’єктів для створення природної глибини картинки. Фронтальна камера має мати 24 Мп.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ