Samsung випустила Android 9.0 Pie для найпопулярніших моделей смартфонів

Південнокорейська корпорація Samsung завжди робила все можливе заради того, щоб не випускати оперативно новітнє програмне забезпечення для своїх смартфонів. З моменту релізу фінальної стабільної версії Android 9.0 Pie пройшло вже більше ніж півроку, проте компанія-виробник як і раніше не оновила до даної операційної системи велику частину своїх мобільних пристроїв, причому мова йде про сучасні моделі. Сьогодні, 20 лютого 2019 року, даний бренд спробував надолужити згаяне.

Лічені години назад відбувся реліз прошивки One UI на базі Android 9.0 Pie, яку вже можна встановити на найпопулярніші смартфони Samsung, в список яких входять Galaxy S8 і Galaxy S8 +. Випущена нова операційна система має статус фінальної стабільної версії, а містить вона в собі також лютневий патч для системи безпеки. Поки що апдейт доступний тільки в Німеччині, Франції та Нідерландах, але вже в найближчі дні його зможуть встановити на свої гаджети жителі інших країн світу.

Встановити фінальну збірку нової ОС на свої смартфони можуть як користувачі, які брали участь в тестуванні даного програмного забезпечення, так і ті, хто цього не робив. Нова прошивка на базі One UI для смартфонів Samsung принесла разом з собою зовсім новий інтерфейс, нові звуки і системні анімації, підвищення продуктивності, а також цілком і повністю перероблені всі стандартні програми. Іншими словами, власникам Galaxy S8 і Galaxy S8 + варто бути готовими до того, що після установки доведеться звикати буквально до нового телефону.

Прошивка важить 1,6 ГБ, а її номер збірки для Galaxy S8 – G950FXXU4DSBA, тоді як для моделі Galaxy S8 + використовується білд G955FXXU4DSBA. Якщо проводити встановлення апдейта «по повітрю», то всі особисті дані збережуться. З огляду на велику вагу оновлення перед його установкою найкраще заздалегідь підключитися до швидкісної мережі Wi-Fi, а також, крім того, зарядити батарею щонайменше на 50%, оскільки установка може зайняти до півгодини часу. За рахунок того, що нова операційна система на Android 9.0 Pie містить в собі лютневий патч від Google, безпека перебуває на найвищому рівні.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ