Xiaomi Mi Band 4 отримав приголомшливу можливість

З кожним днем ​​попит на спортивні браслети по всьому світу росте, а відбувається це в зв’язку з тим, що такі наручні гаджети все більш цікавими для себе знаходить все більше покупців. З їх допомогою можна не тільки стежити за фізичною активністю, як це було раніше, але ще і використовувати багато інших можливостей, наприклад, не пропускати вхідні дзвінки за рахунок вібрації, читати повідомлення, дивитися час, використовувати будильник, а також виконувати масу інших дій. Кращим трекером 2019 року має стати Xiaomi Mi Band 4.

Ця новинка отримає цілу масу різних нововведень, серед яких будуть кольоровий OLED-екран з підтримкою сенсорного управління, а також, крім того, повноцінний барометричний альтиметр, який дозволить трекеру показувати яку висоту зумів набрати його власник за той чи інший проміжок часу. Крім того, Xiaomi Mi Band 4 порадує всіх покупців ремінцем з перфорацією для більш надійної посадки на руці, а також новим захисним механізмом, який допоможе запобігти втраті трекера під час активних занять спортом.

Як стало відомо сьогодні, 26 лютого 2019 року, спортивний браслет Xiaomi Mi Band 4 отримав приголомшливу можливість, яка абсолютно точно сподобається всім, хто любить займатися спортом на свіжому повітрі. Новинка зможе похвалитися повноцінним GPS для відстеження свого місця розташування в просторі. За рахунок цього модуля трекер зможе точно визначати пройдену відстань (на вулиці), показувати швидкість пересування в режимі реального часу, а також фіксувати багато інших даних, аж до середнього темпу.

За рахунок GPS використовувати Xiaomi Mi Band 4 стане можливо під час поїздок на роликах, велосипедах, скейтах, самокатах, а також, крім того, більш швидкісній техніці. Все це зробить даний спортивний браслет ще більш привабливим для покупців, але важливо пам’ятати один нюанс. При використанні функції визначення місця розташування акумулятор буде швидко розряджатися, тому при використанні такої можливості кожен день по кілька годин заряджати браслет доведеться щонайменше один раз в тиждень, але ніяк не менше.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ