Xiaomi випустила нову прошивку MIUI 10, яка в два рази підвищує швидкість роботи і містить новий екран блокування

Штат розробників Xiaomi, які працюють над програмним забезпеченням для фірмових мобільних пристроїв, налічує понад три тисячі осіб, і всі вони майже на щоденній основі створюють новітнє ПО для смартфонів, планшетів та інших електронних гаджетів. Сьогодні, 28 лютого 2019 року, команда розробників випустила нову прошивку MIUI 10, яка працює в два рази швидше, а містить ще й новий екран блокування, який став більш привабливим для очей і зручним при повсякденному використанні.

Лічені години тому для завантаження і установки на смартфони Xiaomi стала доступна прошивка MIUI 10 Global Version, яка має номер збірки 9.2.28. Новітнє програмне забезпечення поки що існує в тестовому режимі, але вже незабаром відбудеться реліз його фінальної стабільної версії, а ознайомитися з усіма нововведеннями можна вже зараз. Великий апдейт приніс разом із собою новий екран блокування, на якому тепер відображається більше інформації, ніж раніше.

Крім того, тепер користувачі можуть налаштовувати, які дані будуть відображатися на екрані блокування, а які – ні. Щоб отримати до них доступ потрібно буде відсканувати обличчя через Face Unlock, прикласти палець до сканера, або ж ввести захисний код. Такі заходи покликані підсилити безпеку смартфонів Xiaomi, зробивши їх більш зручними і надійними. Крім того, в новітнє програмне забезпечення в особі свіжої збірки MIUI 10 вбудували підтримку ігрового режиму Game Booster, при увімкненні якого продуктивність ряду моделей телефонів бренду зростає в два рази.

При цьому час автономної роботи від цього ніяк не скорочується. Секрет в тому, що Game Booster – це спеціальні драйвери для графічного прискорювача, які змушують його працювати ефективніше за рахунок штучного інтелекту. Помітити приріст в швидкості роботи при увімкненні такого режиму можна тільки в складних іграх з 3D-графікою. Там, де раніше було 20 – 30 кадрів в секунду, тепер їх може стати вже 40 – 60. Конкретний приріст в швидкості за рахунок нового режиму в MIUI 10 залежить від конкретної моделі смартфона Xiaomi. Фінальна стабільна збірка версії 9.2.28 вийде відразу, як тільки завершаться її випробування, обіцяють розробники.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ