Нове оновлення для Windows 10 ламає комп’ютери

Будь-яке сучасне програмне забезпечення – це вкрай складний у всіх відносинах продукт, в якому можуть бути помилки. На жаль для всіх, компанія Microsoft останнім часом допускає все більше таких прорахунків, в результаті чого потім доводиться страждати десятками мільйонів людей по всьому світу. Сьогодні, 11 березня 2019 року, вдалося з’ясувати, що нове свіже оновлення для Windows 10 ламає комп’ютери, причому його установка відбувається автоматично, так як це зовсім невеликий патч, який важить менше 100 МБ.

Оновлення повинне було закрити ряд вразливостей і підвищити стабільність системи, але на ділі все стало лише набагато гірше. Апдейт KB4482887 призводить до того, що комп’ютерна мишка може в будь-який момент почати сильно “глючити”, причому до такої міри, що нею взагалі неможливо користуватися. Крім того, апдейт ламає систему управління графікою, в результаті чого під великим навантаженням, наприклад в іграх, частота кадрів може різко просідати з 60 до 10, а потім знову повертатися в норму.

Перестає працювати після оновлення KB4482887 буквально кожна гра, оскільки вона раз у пару секунд сильно пригальмовує, і через це грати просто неможливо. Проблема зачіпає як нові ігри, на зразок Destiny 2 і Grand Theft Auto V, так і старі, тобто Call of Duty 4 і Call of Duty: Modern Warfare 2, випущені багато років назад. Компанія Microsoft визнає, що випущений нею апдейт для Windows 10 насправді створює такі проблеми, яких бути звичайно ж не повинно.

В даний час розробники намагаються розібратися, що стало причиною неполадок, на які в мережі з кожним днем ​​з’являється все більше скарг. При цьому, компанія Microsoft радить всім власникам комп’ютерів на базі Windows 10 видалити оновлення KB4482887, щоб таким чином повернути своєму електронну пристрою повноцінну продуктивність. І все це при тому, що відкликати патч американська корпорація не збирається, тобто він як і раніше поширюється «по повітрю», встановлюючись на тисячі комп’ютерів кожну хвилину.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ