Обман століття: Huawei нахабно обдурила всіх покупців смартфонів

Ось уже як кілька років китайська корпорація Huawei є таким брендом, який робить все можливе для того, щоб зміцнитися на ринку мобільних пристроїв, а в доступному для огляду майбутньому зайняти на ньому лідируюче становище. Даний виробник зовсім недавно запустив рекламну компанію, яка присвячена майбутньому флагману в особі моделі P30 Pro, в якій основна ставка зроблена саме на фотокамеру, яка складається відразу з чотирьох об’єктивів. Для надання особливого ефекту своїй рекламній компанії даний виробник пішов на нахабний обман.

Під час реклами смартфона Huawei P30 Pro компанія-виробник показала публіці ряд фотографій, нібито зроблених на даний смартфон з використанням його четверної основної камери. Проте, як з’ясували журналісти GSMArena, насправді це нахабна брехня. Фотографія виверження вулкана, яка нібито була знята на флагман бренду з використанням 7-кратного оптичного зуму, насправді є вже дуже старим знімком, якому багато років, а зробили його на професійну камеру DSLR.

На такий самий обман компанія-виробник пішла під час підготовки до анонсу моделі Nova 3, де також був використаний знімок з камери DSLR. Подібні дії, як вважають журналісти, лише шкодять всьому бренду. Виходить, що Huawei намагається знову і знову провести свій обман століття, але кожного разу його розкривають. З цього випливає лише те, що даний виробник нахабно обманює всіх покупців своїх смартфонів, і навіть не вчиться на своїх помилках.

Співробітники ресурсу пішли ще далі. Вони перевірили всі фотографії, які нібито були зроблені на Huawei P30 Pro з використанням його фотоможливостей, після чого прийшли до висновку, що всі знімки, опубліковані в соцмережі Weibo, насправді були куплені за ліцензією у сторонньої компанії, а потім відредаговані таким чином, щоб здавалося, що вони були зроблені саме на мобільний пристрій. Це справжнісінька ганьба, вважають користувачі по всьому світу.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ