Google Chrome для смартфонів нової версії завантажує сайти на 90% швидше

Як би сильно не намагалися компанії Opera, Mozilla і Apple, але найпопулярнішим в світі браузером є Google Chrome, який робить все можливе заради того, щоб стати якомога більш популярним і поширеним. Для того, щоб він завжди був одним з найсучасніших на ринку, розробники постійно впроваджують в нього нові функції і можливості, а спрямовані вони всі на те, щоб поліпшити користувальницький досвід. Сьогодні, 14 березня 2019 року, відбувся реліз даного веб-браузера нової версії, яку вже можуть встановити на свої смартфони всі бажаючі.

Лічені години назад відбувся реліз версії 73 веб-браузера Google Chrome, а принесла вона разом з собою відразу кілька нововведень. Одним з них стала можливість в максимально наочному вигляді переглядати, які файли вже були завантажені, а які завантажуються в даний час. Для цього в програмне забезпечення додали спеціальне нове меню, яке максимально наочно і докладно показує докладні відомості, як це реалізовано в версії браузера для комп’ютерів.

Крім того, Google Chrome нової версії завантажує сайти на 90% швидше, а стало це можливим завдяки тому, що розробники додали в дане програмне забезпечення таку функцію, як Chrome Data Saver. Вона оптимізує веб-сторінки, що дозволяє домогтися вдвічі вищої швидкості завантаження веб-сайтів, що працюють на основі захищеного протоколу HTTPS. Щоб використовувати нову можливість потрібно просто встановити оновлення 73, яке вже доступне для Android.

Крім таких нововведень, оновлений веб-браузер, найпопулярніший в світі, отримавши ще кілька змін, але стосуються вони підвищення швидкості роботи всіх програми, оптимізації, а також виправлення багів і помилок, що заважали користувачам отримувати задоволення від використання Google Chrome. Розробники обіцяють вже найближчими місяцями додати до фінальної стабільної версії браузера підтримку темної теми оформлення, а щоб отримати до неї доступ достатньо буде просто оновити інтернет-оглядач, використовуючи магазин Google Chrome.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ