Xiaomi Mi Band 4 вийшов в двох модифікаціях

Буквально на днях голова бренду Huami, який створює для китайської корпорації Xiaomi різні наручні гаджети, розповів про спортивний браслеті Mi Band 4, який зараз знаходиться в розробці, а його випуск відбудеться вже в 2019 році, причому це вже вирішене питання. Сьогодні, 20 березня 2019 року, даний фітнес-трекер з’явився в базі даних Bluetooth SIG, що дозволило пролити світло на деякі з його особливостей. Так, зокрема, стало відомо про те, що Xiaomi Mi Band 4 буде доступний для користувачів в двох модифікаціях.

Для підключення до смартфонів в спортивний браслет вбудували модуль зв’язку Bluetooth 5.0, який забезпечує високу швидкість передачі даних, а при використанні з сумісними мобільними пристроями радіус роботи досягає цілих 50 метрів. Базова модель фітнес-трекера має модельний індекс XMSH07HM, а ось просунута володіє номером XMSH08HM. Достовірно відомо, що лише в другій є чіп NFC для роботи з платіжною системою Mi Pay, а також для оплати проїзду в громадському транспорті.

За даними від офіційного джерела, фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 4 в двох модифікаціях володіє збільшеним в розмірах OLED-екраном, причому він став кольоровим. Точні технічні характеристики, на жаль, не розкриваються, але вже зараз відомо, що користувачів, крім більш сучасного дисплея, чекає акумулятор підвищеної ємності, завдяки чому автономність може збільшитися з 20 днів (в Mi Band 3) до 30 – 35 днів, хоча, звичайно, все буде залежати від сценарію використання.

За деякою інформацією, просунута модель спортивного браслета зможе похвалитися можливістю знімати ЕКГ, просто як смарт-годинник Apple Watch Series 4, але підтверджень таких відомостей поки що немає. Достовірно відомо, що новинку анонсують в квітні або травні, тому, найімовірніше, її презентація відбудеться в червні, а час до цього моменту пролетить неймовірно швидко. Головне розуміти і враховувати, що відразу після початку продажів фітнес-трекер буде в дефіциті, а значить він з’явиться у вільному продажу в Україні лише через кілька місяців, тобто в другій половині 2019 року.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ