Samsung Galaxy Note 10 став найкращим в світі смартфоном, і ось чому

Попит на смартфони топового рівня з кожним роком зростає, а це мотивує виробників постійно впроваджувати підтримку новітніх технологій, а також покращувати технічне оснащення, щоб фірмова продукція з кожним роком ставала все більш потужною в усіх відношеннях. Сьогодні, 25 березня 2019 року, стало відомо про те, що флагман Samsung Galaxy Note 10 стане найкращим в світі смартфоном, і це має відразу кілька причин, однією з яких стане підтримка 5G.

Смартфон Samsung Galaxy Note 10 зможе похвалитися восьмиядерним процесором Exynos 9820 з тактовою частотою 2,7 ГГц, але найважливіше те, що всі модифікації і версії даного флагмана виявляться повною мірою сумісними з мережами п’ятого покоління 5G, і це стане величезним плюсом новинки над продукцією конкурентів. В іншому, майбутній новинці приписують 6,66-дюймовий Dynamic AMOLED-екран типу Infinity з розширенням 3040 на 1440 пікселів, тобто під фронтальну камеру зроблять отвір в екрані.

Крім усього іншого, флагман Samsung Galaxy Note 10 зможе похвалитися потрійною основною (12 Мп + 12 Мп + 16 Мп) камерою, а доповнена вона буде модулем ToF для визначення віддаленості тих чи інших об’єктів. На практиці це дозволить створювати 3D-фотографії, але не в звичному розумінні користувачів. Фронтальна фотокамера буде здвоєною, а ще однією особливістю новинки повинен стати повноцінний сканер обличчя 3D Face, аналог системи Face ID в iPhone XS Max.

Не обійдеться в кращому смартфоні південнокорейської корпорації звичайно ж без вбудованого в дисплей ультразвукового сканера відбитків пальців, а також стилуса S Pen, якому приписують ряд особливостей, в тому числі вбудований мікрофон. За інших рівних, Samsung Galaxy Note 10 стане найкращим на ринку смартфоном за частиною технічного оснащення, функціональних можливостей і звичайно ж дизайну, який навряд чи зможе залишити когось байдужим. Офіційний анонс даного флагмана очікується в серпні 2019 року, тобто менш ніж через півроку.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ