Топ-5 найкорисніших та безкоштовних додатків для iPhone

У цій збірці – п’ять найкорисніших додатків для iPhone, які ви можете скачати безкоштовно.

1. AllPass Pro

Якщо вам складно запам’ятовувати численні паролі від сторінок в соціальних мережах і PIN-коди своїх карт, тоді варто звернути увагу на AllPass Pro. У цьому додатку можна зберігати не тільки номери банківських карт і логіни, а й деякі документи. Доступ до програми можливий тільки за умови використання пароля, Touch ID або Face ID.

2. 10 Minutes Meditation

Короткі сеанси медитації допоможуть налаштуватися на позитивний лад і зробити невелику перерву в роботі. Додаток дозволяє створити індивідуальний графік занять: в нього може входити прослуховування звуків природи, перегляд аудіовізуального ряду. Про початок заняття iPhone буде нагадувати автоматично в ті години, які користувач позначить в своєму розкладі.

3. HYPERSPEKTIV

Незвичайний фото- і відеоредактор, який підійде тим користувачам, які завжди прагнуть створювати унікальний візуальний контент. Додаток дозволяє змінити знімки таким чином, щоб вони виглядали як зображення в калейдоскопі. Для тих, хто не хоче возитися з настройками, є функція Wildcard. Натиснувши на відповідний значок, користувач отримає зображення з неповторною обробкою. Використовувати її можна нескінченну кількість разів, і кожен результат буде несподіваним.

4. 2D – Paint, Draw, Sketch, Collage

Справжній Скетчбук в форматі iPhone: малюйте олівцями, пензлями і маркерами, створюючи унікальні портрети, пейзажі і багато іншого. У додатку можна придумувати як власні малюнки, так і копіювати зображення з фотографій з галереї. Програма підійде і досвідченим художникам, які вирішили спробувати новий формат роботи, і початківцям користувачам.

5. PLOTAVERSE PRO

Популярним блогерам стає складніше зачепити свою аудиторію статичним зображенням, тому вони все частіше вдаються до анімованих ефектів. Одним з найцікавіших додатків є PLOTAVERSE PRO. Користувачі програми зможуть створювати GIF і короткі відео, а також Live-фото.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ