Xiaomi Mi Band 4 надходить у продаж – шокуючі подробиці

Чим далі в майбутнє, тим більш технологічними і просунутими в усіх відношеннях стають електронні пристрої. Не доводиться сумніватися в тому, що вже через 10 років на ринку всі гаджети такого типу будуть володіти гнучкими дисплеями і, можливо, рекордно високою автономністю. Втім, до всього цього ще дуже далеко, а ось до анонсу і початку продажів такого електронного пристрою, як Xiaomi Mi Band 4, залишилося мало часу. На практиці це означає, що він вже зовсім поруч.

Сьогодні, 15 квітня 2019 року, стало відомо про те, що спортивний браслет від відомої китайської корпорації надходить у продаж. Такі відомості надійшли від фінансового директора Huami Девіда Цуя. Не можна не помітити, що дана компанія є дочірнім брендом Xiaomi, і саме вона створювала всі моделі Mi Band, починаючи з версії самого першого покоління. За словами офіційного джерела, новий трекер абсолютно точно вийде на ринок в нинішньому році, але цього не станеться в найближчі півтора місяця.

Таким чином, чекати презентації Xiaomi Mi Band 4 раніше червня нинішнього року абсолютно точно не варто. Вдалося з’ясувати, що в новинці всіх покупців чекає як мінімум одна дійсно революційна можливість, яка вдає із себе нову корисну всім функцію. Вона буквально шокує, тому що вона, швидше за все, буде мати можливість робити ЕКГ, що комусь може врятувати життя, виявивши різні порушення в роботі серця, причому вони практично завжди є небезпечними для життя.

З усього цього випливає, що новий фітнес-трекер китайської корпорації повинен виправдати всі покладені на нього очікування, запропонувавши неймовірно широкі функціональні можливості і звичайно ж приголомшливий зовнішній вигляд. Швидше за все, презентація Xiaomi Mi Band 4 відбудеться в кінці червня, а продажі стартують в першій половині липня, але, звичайно, тільки в Китаї.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ