Samsung Galaxy Fold виходить в двох нових моделях

У лютому цього року відбувся офіційний анонс флагманського смартфона Samsung Galaxy Fold, але головний його плюс зовсім не в технічному оснащенні. Справа в тому, що цей телефон може похвалитися складним корпусом і гнучким екраном, що робить його абсолютно унікальним. Розуміє це і виробник, який вже щосили готується до запуску на ринок нових його моделей. Як відомо, вони отримають більшу діагональ, що дозволить використовувати їх в режимі планшета з підвищеним комфортом.

Сьогодні, 22 квітня 2019 року, надійшли відомості про те, що складаний смартфон Samsung Galaxy Fold, який зараз існує тільки у версії з 7,3-дюймовим екраном, буде доступний в більш великих моделях. Вони можуть отримати назви Fold Plus і Fold Pro, володіючи при цьому 8-дюймовим і 13-дюймовим екранами. В останньому випадку мова буде йти навіть скоріше не про смартфон, а про планшет, здатний трансформуватися в повноцінний пристрій для виконання робочих завдань. Інформація про майбутні новинки надійшла від видання The Bell.

Джерело стверджує, що обидва смартфони з гнучким екраном вже існують у вигляді передсерійних зразків, а їх презентація може відбутися в найближчі кілька місяців. Які саме особливості отримають майбутні новинки, на жаль, не повідомляється, але все вказує на те, що вони зможуть порадувати всіх покупців передовим технічним оснащенням, що включає в себе восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, а доповнять його графікою Adreno 640.

За деякими даними, на відміну від оригінального Samsung Galaxy Fold, його нові версії будуть складатися «гармошкою», тобто двічі. Таким чином виробник зможе забезпечити не квадратний дисплей, на якому не зручно дивитися фільми, а прямокутний. Він відмінно підійде для перегляду кінофільмів, серіалів і подібного контенту. Обидві новинки повинні анонсувати в найближчі кілька місяців, а в продаж вони надійдуть в другій половині 2019 року. Швидше за все, Samsung наважиться на презентацію таких гаджетів в кінці червня.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ