Xiaomi випустила Android 10.0 Q для смартфонів. Як його встановити?

Вчора американська корпорація Google офіційно представила публіці операційну систему Android 10.0 Q, тестування якої нарешті почалося на різних моделях мобільних пристроїв. Це програмне забезпечення має масу особливостей, тому багато людей захотіли встановити його на свої телефони вже зараз, нехай його остаточна збірка і стане доступною лише, імовірно, в середині серпня 2019 року. Сьогодні, 8 травня 2019 року, компанія Xiaomi випустила нову ОС для своїх смартфонів, розповівши при цьому, як її встановити.

Китайська корпорація в черговий раз довела, що вона піклується про користувачів своєї продукції. Саме тому Xiaomi випустила операційну систему Android 10.0 Q для фірмової продукції в числі перших. Починаючи з сьогоднішнього дня встановити ці програми можна на смартфони Mi 9 і Mi Mix 3 5G, обидва з яких надійшли в продаж за останні кілька місяців з початку нинішнього 2019 року. Разом з релізом спеціальної збірки нової ОС від Google, розробники розповіли, як зробити установку нового програмного забезпечення.

Воно приносить разом з собою підтримку темної теми оформлення, можливість перегляду субтитрів під будь-якими відеоматеріалами, надійну систему захисту, а також ряд інших нововведень, які повинні позитивно позначитися на якості даного програмного забезпечення. Поки що встановити Android 10.0 Q можна тільки на Xiaomi Mi 9 і Mi Mix 3 5G, але в недалекому майбутньому, можливо, власники інших доступніших телефонів зможуть зробити установку нової операційної системи, тестуванням якої Google займається в даний час.

Щоб зробити установку Android 10.0 Q на смартфон Xiaomi потрібно спочатку створити резервну копію даних, а потім, після цього, скачати збірку нової операційної системи з офіційного сайту розробників. Проводиться установка даного ПЗ методом fastboot, а займає вся ця процедура близько 20 хвилин, причому щось робити потрібно буде лише перші кілька хвилин, тоді як потім операційна система почне сама інсталюватися на смартфон. Розробники попереджають, що нова ОС зараз тільки тестується, тому в її роботі можуть виникати проблеми різного виду.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ