Xiaomi Mi A3 шокував користувачів своїми технічними характеристиками

Мобільні пристрої компанії Xiaomi, які вона випускає на ринок в рамках лінійки Android One, користуються дуже великою популярністю серед покупців по всьому світу. Уже в 2019 році в продаж надійде довгоочікувана новинка Xiaomi Mi A3, яка отримає потужне технічне оснащення, оригінальну ОС від Google, а також, крім того, цілком адекватний цінник, завдяки якому дозволити собі покупку даного мобільного пристрою зможуть всі бажаючі.

Сьогодні, 15 травня 2019 року, напівфлагманський смартфон Xiaomi Mi A3 шокував усіх, тому що ніхто не очікував, що він зможе похвалитися такими вражаючими технічними характеристиками. Вдалося з’ясувати, що апаратною основою мобільного пристрою є восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 730 з тактовою частотою 2,3 ГГц, а на тильній частині корпусу користувачів чекає потрійна основна камера, що володіє здатністю 48 Мп + 13 Мп + 8 Мп.

Гарна новина полягає ще й в тому, що Xiaomi Mi A3 здатний похвалитися вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців, а сама матриця виконана за технологією AMOLED, що в парі з активованим темним режимом Dark Mode в Android 10.0 Q дозволить домогтися вражаючої автономності, яка абсолютно точно перевищить значення одного робочого дня, тим більше що даний телефон середнього рівня зможе порадувати покупців акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки.

Йдеться про технологію Quick Charge 4.0+, за рахунок якої смартфон буде повністю заряджатися менш ніж за одну годину. Звичного 3,5 мм роз’єму для навушників не буде, але зате всіх користувачів чекає сучасний інтерфейс USB Type-C. Офіційна презентація новинки відбудеться вже в найближчі два місяці, запевняє китайський ресурс, а увійде мобільний пристрій в лінійку Android One. У зв’язку з цим, на нього буде встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie, а новішу випустять у другій половині 2019 року.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ