Вбивця iPad Pro: Samsung випустила топовий планшет на Android

Інтерес покупців до планшетних комп’ютерів падає з кожним кварталом, а відбувається це в зв’язку з тим, що для подібних пристроїв немає місця в майбутньому. Їх функціональні можливості не дозволяють їм стати заміною для звичних ноутбуків і комп’ютерів, а смартфони, які збільшуються в розмірах, ставлять під сумнів необхідність в планшетах. Саме тому більшість виробників їх вже навіть не випускає, але Samsung не з їх числа. Сьогодні, 15 травня 2019 року, стало відомо про те, що даний виробник електроніки вже незабаром випустить топовий планшет на Android, а називатися він буде Galaxy Tab S5.

Якщо всі попередники даного планшета не могли похвалитися по-справжньому передовим технічним оснащенням на момент свого виходу, то новинка Samsung Galaxy Tab S5 стане винятком з правил, оскільки вона зможе порадувати всіх покупців найсучаснішими інженерними рішеннями і технологіями, а апаратною основою новинки стане восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855, який в даний час є найновішим і потужним у своєму класі.

Видання GalaxyTab, яке і повідомило про презентацію «вбивці» iPad Pro в найближчі кілька місяців, стверджує, що Samsung одночасно випустить на ринок відразу дві моделі, що володіють серійними номерами SM-T860 і SM-T865. Є думка, що вони будуть відрізнятися одна від одної розмірами, або ж, що більш імовірно, одна з моделей зможе підключатися до мереж операторів по 2G, 3G і 4G LTE, а інша зможе працювати виключно з Wi-Fi. Є всі підстави вважати, що новинка отримає назву саме Galaxy Tab S5.

Для того, щоб новий планшетний комп’ютер міг повноцінно конкурувати з iPad Pro останнього покоління, компанія-виробник, тобто Samsung, додасть в новинку підтримку стилуса S Pen, а також, крім того, реалізує безліч додаткових можливостей, аж до просунутого режиму DeX, що дозволяє перетворити планшет в повноцінний комп’ютер, що працює на базі операційної системи Linux. Офіційний анонс Samsung Galaxy Tab S5 очікується вже в травні-червні, тобто до його презентації залишилося всього кілька тижнів.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ