Секретів більше немає: розкрито всі характеристики Xiaomi Mi Band 4

Ринок фітнес-трекерів продовжує стрімко розвиватися, а за один лише 2018 рік попит на подібні гаджети з боку українців збільшився в 3 рази. Це говорить про те, що все більше і більше людей хочуть використовувати подібну продукцію, знаходячи її вкрай привабливою для себе. Новинка Xiaomi Mi Band 4 гарантовано змінить уявлення багатьох людей про подібні наручні гаджети, так як вона покаже, наскільки крутими і просунутими в усіх відношеннях вони можуть бути. Сьогодні, 22 травня 2019 року, в мережу потрапили практично всі відомості про даний фітнес-трекер.

Видання GizChina опублікувало інформацію про те, чим зможе порадувати всіх покупців новий спортивний браслет від відомого китайського бренду. Як і очікувалося, користувачів в новинці чекає кольоровий екран з підтримкою сенсорного управління, причому за своїми розмірами він виявиться більшим, ніж у минулорічному Mi Band 3, проте точні його розміри джерелу невідомі. Якщо у випущеному в минулому році трекері встановлений акумулятор на 110 мАг, то у новій моделі всіх користувачів чекає такий на 135 мАг, завдяки чому автономність зросте.

Крім того, якщо в торішньому трекері використовується модуль Bluetooth 4.2 для обміну даними зі смартфоном, то в новинці користувачів чекає новітній Bluetooth 5.0. Він володіє не тільки втричі більшим радіусом роботи, але ще може похвалитися більш високою швидкістю передачі даних, споживаючи при цьому менше енергії. Головною особливістю Xiaomi Mi Band 4 буде вбудований голосовий помічник Xiao AI, управляти яким користувачі зможуть за допомогою голосу, просто натиснувши на сенсорну кнопку на браслеті, а потім виголосивши голосову команду.

Просунута модель Xiaomi Mi Band 4 отримає чіп NFC для роботи з платіжною системою Mi Pay, а все технічне оснащення в браслеті буде покращене, завдяки чому він зможе відчутно краще визначати частоту серцевих скорочень і, крім того, краще відстежувати фізичну активність. Крім того, всі нові датчики і сенсори будуть більш енергоефективними, що також повинно позитивно позначитися на часі автономної роботи наручного гаджета. Офіційний анонс даного браслета відбудеться в середині червня 2019 року, після чого пристрій надійде в продаж.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ