Xiaomi Mi Band 4 отримав унікальну особливість, яка не має аналогів

Якщо раніше різного роду спортивні браслети, хоча таких було не дуже багато, купували собі тільки люди, зацікавлені у веденні активного способу життя, то тепер все зовсім інакше. З появою трекерів, оснащених повноцінним екраном з підтримкою сенсорного екрану, подібні наручні пристрої перетворилися в щось більше, ніж просто набір сенсорів і датчиків для відстеження фізичної активності, а також якості сну. З появою на ринку Xiaomi Mi Band 4 ситуація зміниться ще сильніше, на що звичайно ж і розраховує його компанія-виробник.

Сьогодні, 3 червня 2019 року, стало відомо про те, що новий фітнес-трекер китайської корпорації отримає таку унікальну особливість, яка абсолютно точно не залишить байдужими десятки мільйонів людей, які за рахунок цього захочуть собі купити Xiaomi Mi Band 4. По суті, даний наручний гаджет зможе похвалитися такою можливістю, аналогів якої на ринку зараз просто немає, принаймні якщо говорити саме про спортивні браслети, а не наручні годинники з цінником в кілька десятків разів більше.

Справа в тому, що в Xiaomi Mi Band 4 встановлений повноцінний мікрофон, але потрібен він зовсім не для того, щоб спілкуватися за допомогою браслета по телефону. Цього не буде у зв’язку з тим, що в конструкції трекера не передбачений динамік, а значить не вийде чути співрозмовника. Потрібен мікрофон для того, щоб мати можливість віддавати команди голосовому помічнику, а він, у свою чергу зможе їх віддавати і показувати відповіді на ті чи інші запити на кольоровому екрані. Для включення віртуального асистента потрібно просто натиснути на сенсорну кнопку під екраном та утримувати її більш секунди.

За рахунок голосового помічника користувачі нового наручного пристрою зможуть встановлювати «розумний» будильник, дізнаватися дані про пройдену відстань за той чи інший проміжок часу, ставити нагадування і таймер, запускати режим тренування, отримувати відомості про погоду, а також виконувати масу інших дій. Список таких буде поступово оновлюватися з релізом нових додатків Mi Fit , які призначені для роботи зі спортивними браслетами. Залишилося тільки дочекатися офіційного анонса Xiaomi Mi Band 4, а він відбуудеться вже в середині цього місяця, тобто до цієї події приблизно 1 – 3 тижні.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ