Xiaomi розсекретила Pocophone F2

У зв’язку з тим, що смартфон Pocophone F1, випущений компанією Xiaomi від імені створеного міжнародного бренду Poco, виявився неймовірно популярним серед покупців по всьому світу, компанія-виробник гарантовано випустить модель другого покоління, яка вийде на ринок вже в 2019 році. Не так давно китайська корпорація анонсувала смартфони Redmi K20 і Redmi K20 Pro, в результаті чого багато людей подумали, що вони перетворяться в моделі Pocophone F2 і F2 Pro, а відбудеться це вже влітку нинішнього року. Прокоментувати такі чутки вирішив офіційний співробітник.

Міжнародний віце-президент Xiaomi Ману Кумар Джейн, який відповідає за підрозділ компанії в Індії, повідомив про те, що смартфони Redmi K20 і Redmi K20 Pro не вийдуть на міжнародний ринок або в будь-які інші країни світу з найменуваннями Pocophone F2 і F2 Pro. Було відзначено, що телефон від бренду Poco буде анонсований в другій половині 2019 року, і у нього буде ряд значних відмінностей. Таким чином, всі розмови на тему того, що дані телефони є ідентичними, можна нарешті припиняти.

Все це означає, що флагман Pocophone F2 буде відрізнятися від моделі Redmi K20, яка вже доступна для покупки в Китаї, тоді як на міжнародному ринку вона буде доступною для покупки під найменуванням Xiaomi Mi 9T. При цьому Ману Кумар Джейн зазначив, що на території Індії флагмани Redmi будуть доступними для покупки під своїми оригінальними назвами, але у всіх інших регіонах світу китайська корпорація випустить їх від імені свого власного бренду, але навіщо – не уточнюється.

Смартфон Pocophone F1 вийшов на ринок ще восени 2018, тобто більш ніж півроку тому. За цей термін мобільний пристрій встиг стати хітом, причому навіть зараз його дуже активно розкуповують в Індії, Європі та інших країнах світу. Саме тому модель Pocophone F2, швидше за все, буде анонсована не раніше вересня нинішнього року, а її основою стане восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,84 ГГц, доповнений графікою Adreno 640 і модемом X20 з підтримкою швидкості передачі даних в мережах 4G LTE до 1,2 Гбіт / с.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ