У мережі з’явилися шокуючі подробиці про Grand Theft Auto VI

Не доводиться сумніватися в тому, що в даний час ігрова студія Rockstar Games займається розробкою гри Grand Theft Auto VI, а створюється вона в умовах повної секретності. Проте, коли над тим чи іншим проектом працюють відразу кілька сотень людей, час від часу в мережу все одно потрапляють відомості про те, що вона з себе представляє. Сьогодні, 3 червня 2019 року, в мережі з’явилися шокуючі подробиці про GTA VI, тобто одну з найбільш багатообіцяючих ігор нинішнього десятиліття. Вона повинна вийти вже в 2020 році.

Як повідомив портал Daily Star з посиланням на свої власні джерела, створення гри Grand Theft Auto VI ведеться вже більше двох років, а її кодове найменування – Project Americas. Найбільшою відмінністю даної відеогри від всіх попередніх частин серії стане величезна карта, яка в 5 – 7 разів більше такої ж, але в п’ятій частині. Переміщатися по ній можна буде на автомобілях, мотоциклах, поїздах, літаках, вертольотах, дирижаблях і на іншому транспорті. У грі геймерів чекають цілих вісім міст, серед яких три будуть величезними, а п’ять інших трохи меншими.

Головним героєм GTA 6, як стверджується, буде жінка, тобто гравцям вперше за всю історію серії належить грати за жіночого персонажа. Як до подібного поставляться користувачі – невідомо, але раз Rockstar Games вирішила піти на такий крок, змінивши стать персонажа, значить на це є якісь причини. Також джерело підтвердило чутки про те, що Grand Theft Auto VI з самого початку буде ексклюзивом для консолей наступного покоління, тоді як потім, через якийсь час, вона вийде для комп’ютерів на базі платформи PC.

Сукупність усіх цих факторів гарантовано здивує фанатів серії, адже вони зможуть переміщатися по восьми містах, досліджуючи величезну карту, населену людьми з різних соціальних категорій. З чуток, головний герой буде пов’язний зі злочинним світом, де він спробує знайти собі місце, щоб стати найавторитетнішим гангстером всієї країни. При цьому, можна буде підвищувати витривалість і запас здоров’я, займаючись спортом, а ще можна буде прокачувати навички водіння і стрільби.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ