Експерти назвали смартфони з найкращими камерами в 2019 році

Фахівці з порталу DP Review провели серйозні тести камер смартфонів і відібрали кілька кращих моделей за п’ятьма категоріями: смартфон з найбільш універсальною камерою, з найкращою камерою для відео, камера з найкращим зумом, краща камера для портретів та найбільш бюджетний смартфон з кращою камерою по співвідношенню ціни і якості зйомки.

У першій категорії переможцем став Google Pixel 3. Його камера на 12,2 Мп оптимально підходить для всіх видів зйомок, а кращими їх робить особливий алгоритм поліпшення фотографій від Google. Кращою камерою для відео став модуль у iPhone XS, а кращий зум виявився у камери флагмана Huawei P30 Pro. Вона може збільшувати кадр в п’ять разів, а також оснащена 10-кратним гібридним зумом.

Google Pixel 3a vs 3

Кращою камерою для портретів також визнаний об’єктив від Google Pixel 3. Він чітко знімає обличчя в портреті і при цьому найкраще розмиває задній фон. А найбільш бюджетним смартфоном з кращою камерою по співвідношенню ціни і якості зйомки став Google Pixel 3а. У цієї новинки встановлений модуль від Google Pixel 3, а значить це універсальна камера і кращий портретний режим за два рази меншу суму.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ