Google Pixel 4 представлений офіційно: потрійна камера, сканер в екрані і цікавий дизайн

Як відомо, компанія Google завжди проводить презентації своїх нових моделей електронних пристроїв в кінці року, але цього року «пошуковий гігант» вирішив відійти від такого правила. Сьогодні, 13 червня 2019 року, американська корпорація представила офіційно флагманський телефон Google Pixel 4, який може похвалитися сканером відбитків пальців в екрані, потрійною основною камерою на тильній частині корпусу, а також, крім того, шикарним дизайном, який мало кого зможе залишити байдужим. Телефон, як і завжди, вийде на ринок в двох модифікаціях.

Офіційний акаунт Google в соцмережі Twitter опублікував фотографію нових мобільних пристроїв компанії, які будуть анонсовані вже в цьому році. Формально їх анонс вже відбувся, проте в його рамках «пошуковий гігант» лише опублікував зображення новинки, розкривши тим самим ряд її особливостей. Повноцінна ж презентація, швидше за все, відбудеться лише восени. Як і слід було очікувати, в Google Pixel 4 компанія-виробник вирішила відмовитися від одинарної головної камери, замінивши її відразу на потрійну. Це дозволить значно підвищити якість знімків.

На лицьовій частині користувачів чекає подвійна фронтальна камера, причому під неї буде зроблено отвір в екрані, тому що в Google Pixel 4 вдасться зустріти отвір в дисплеї, зроблений під фотокамеру. На практиці це означає, що користувачів чекає Dynamic AMOLED-екран від Samsung, в який буде інтегрований сканер відбитків пальців, але ультразвуковий чи оптичний – поки що точно невідомо. Новинка стане доступною для покупки в звичайній версії і XL, яка володіє збільшеними розмірами і підвищеною місткістю батареї.

За зарядку відповідає роз’єм USB Type-C, а на наявність звичного всім 3,5 мм аудіороз’єму можна навіть не розраховувати – новинка його гарантовано не отримає. Серед інтерфейсів в Google Pixel 4 користувачів чекають Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і NFC. Корпус телефону буде виконаний зі скла Corning Gorilla Glass 6, а в чорному кольорі апарат виглядає просто приголомшливо в усіх відношеннях. Залишилося тільки дочекатися, коли ця новинка на базі восьмиядерного процесора Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,84 ГГц надійде в продаж, а це гарантовано трапиться до кінця жовтня.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ