Xiaomi випустила Poco Launcher 2.0 – нову графічну оболонку для смартфонів

Китайська корпорація Xiaomi в останні роки радує все сильніше і сильніше. Якщо раніше цей виробник випускав просто хороші смартфони на базі Android, то тепер він створює шикарне в усіх відношеннях програмне забезпечення. Сьогодні, 14 червня 2019 року, в магазині Google Play з’явилася нова графічна оболонка для смартфонів, а називається вона Poco Launcher 2.0. Така була створена з урахуванням побажань користувачів, а встановити її можна як на телефон Pocophone F1, для якого вона і створювалася в першу чергу, так і на будь-які інші мобільні пристрої, включаючи гаджети від Samsung, Sony, OnePlus, HTC, Google, Nokia і інших брендів.

Як стало відомо від офіційного джерела, в графічній оболонці Poco Launcher 2.0 була значно підвищена швидкість роботи всього меню, тоді як навантаження на технічне оснащення смартфона знизилося, чого вдалося домогтися шляхом оптимізації коду. На практиці це означає, що час автономної роботи зросте, тоді як загальна швидкодія збільшиться. Дизайн оболонки трохи змінився, став кращим, а функціональні можливості відчутно розширились, завдяки чому тепер користувачам доступно більше різних функцій на вибір.

Тепер, коли дана оболонка була оновлена ​​до нової великої версії, в ній з’явилася можливість видаляти і редагувати стандартні розділи з додатками, а ще користувачі тепер можуть створювати свої власні. В іншому, є можливість самостійного налаштування прозорого заднього фону, який можна зробити чорним, білим, сірим або яким-небудь ще. За словами Xiaomi, оновлення Poco Launcher 2.0 – це великий крок вперед, який позитивно позначиться на досвіді використання даного програмного забезпечення, доступного в магазині Google Play.

Зараз, починаючи з сьогоднішнього дня, ведеться відкрите бета-тестування нового лаунчера, але вже в найближчі 1 – 2 місяці воно завершиться, завдяки чому Poco Launcher 2.0 буде доступний у фінальній стабільній версії. Розробники Xiaomi хочуть переконатися в тому, що їх нове програмне забезпечення коректно працює на всіх моделях мобільних пристроїв, включаючи гаджети від сторонніх виробників, а для цього без відкритого тестування не обійтися, адже в світі сотні різних телефонів на базі Android, протестувати на кожному з яких роботу нової ОС розробники просто не в змозі з очевидних причин.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ