Xiaomi відмовилася від величезного смартфона Mi Max 4

Китайська корпорація Xiaomi в даний час входить в топ-5 найбільш відомих у всьому світі виробників смартфонів, а домогтися такої величезної популярності їй вдалося за рахунок створення і випуску на ринок дійсно якісної продукції. Сьогодні, 19 червня 2019 року, стало відомо про те, що керівництво бренду вирішило змінити свої плани щодо деяких моделей телефонів, одним з яких є Xiaomi Mi Max 4. Як стало відомо, цей апарат ніколи не випустять на ринок, а його головною особливістю повинен був стати величезний дисплей, що займає майже весь простір на лицьовій частині.

Як повідомив інсайдер Судханшу Амбхоре, компанія Xiaomi вирішила відмовитися від випуску на ринок величезного телефону Mi Max 4, який повинен був бути анонсований в червні-липні цього року. Головна причина, по якій китайська корпорація пішла на такий крок полягає в тому, що зараз вона пропонує масу телефонів з великою діагоналлю екрану, тому випускати на ринок такий величезний мобільний пристрій абсолютно недоцільно. Звичайно, такий апарат напевно дехто хотів би купити, але таких людей дуже мало для того, щоб випускати на ринок подібну модель.

Останнім мобільним пристроєм компанії в рамках даного модельного ряду став Mi Max 3, який був представлений і запущений в продаж рік тому, тобто влітку 2019 року. З тих самих пір цей апарат дуже сильно застарів, в зв’язку з чим вже через кілька місяців його продажі можуть припинитися, а виробництво гарантовано зупиниться вже в недалекому майбутньому. Як би Xiaomi не була впевнена в тому, що в новому телефоні з величезним екраном ринок не відчуває потреби, але це скоріше мінус для всіх користувачів, ніж плюс.

Очікувалося, що новинка Xiaomi Mi Max 4 буде побудована на базі восьмиядерного процесора Qualcomm Snapdragon 712 з тактовою частотою 2,3 ГГц, а доповнена вона буде величезним 7,2-дюймовим IPS-екраном. Якщо інсайдер прав, то проект по створенню цього довгоочікуваного деякими людьми телефону закрили, а значить і випускати його на ринок компанія-виробник не збирається. Не виключено, що вже незабаром Xiaomi сама особисто зробить якусь заяву з цього приводу, розповівши про те, чому вона вирішила піти на такий крок, відмовившись від лінійки моделей з величезними смартфонами.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ