Apple випустила новий iPhone «для бідних» без сканера обличчя Face ID та інших особливостей

Як стало відомо сьогодні, 1 липня 2019 року, від видання GizmoChina, компанія Apple прийняла рішення наростити чисельність власників своїх фірмових смартфонів за рахунок випуску на ринок нової моделі, яку анонсують вже через кілька місяців. Джерело запевняє, що «яблучна» корпорація розробила дешеву версію iPhone, в яку встановлений сканер відбитків пальців Touch ID, але де саме він знаходиться – невідомо. Його доведеться використовувати замість системи сканування обличчя Face ID, впровадження якої як і раніше вкрай сильно підвищує підсумкову собівартість будь-якого електронного пристрою.

Новинка в особі iPhone «для бідних» буде доступна для покупки тільки в Китаї, де мобільний пристрій буде конкурувати з продукцією Huawei, Xiaomi, Vivo, Oppo і інших компаній, частка яких на ринку з кожним днем ​​зростає, а ось Apple навпаки знижується. Стверджується, що новий мобільний пристрій «яблучної» корпорації анонсують вже у вересні нинішнього року разом з iPhone 11. Новинка повинна отримати подвійну основну камеру, корпус зі скла, підтримку бездротової зарядки Qi, а також цілу масу інших особливостей, включаючи чіп NFC для роботи з платіжною системою Apple Pay.

Якщо дана інформація є достовірною, новий iPhone стане першим мобільним пристроєм Apple, який компанія випустить спеціально для якихось окремих регіонів світу, а таким на початковому етапі буде тільки Китай. У разі, якщо новинка виявиться затребуваною з боку покупців, потім вона може стати доступною для покупки в Україні, Індії, а також безлічі інших країн світу. Вартість цього телефону поки що невідома, але він гарантовано не отримає потрійну камеру, сканер обличчя Face ID і основний каркас з хірургічної сталі.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ