Мрія мільйонів: Sony Xperia 2 «знищив» Samsung Galaxy S10 і Xiaomi Mi 9

Кожен виробник електроніки прагне досягти успіху у випуску смартфонів, проте зробити це по-справжньому виходить лише у деяких компаній. Уже в рамках виставки IFA 2019, яка пройде в Берліні, публіці покажуть таку новинку, як Sony Xperia 2. Сьогодні, 1 липня 2019 року, в мережі з’явилися відомості з цього приводу, а повідомило їх надійне джерело. За його даними, майбутня новинка вийде на ринок в двох модифікаціях, які зараз мають кодові назви SPHINX і HORUS. Чим вони будуть відрізнятися одна від одної – невідомо, але, швидше за все, розмірами і камерою, тому що в одній з даних моделей вона буде значно кращою.

Відомо, що смартфон Sony Xperia 2 отримає підтримку мереж 5G, а досягатися вона буде за рахунок вбудованого модема X50 від Qualcomm, який є частиною флагманського чіпсета Snapdragon 855. Інших подробиць про майбутню новинку поки що немає, але можна з повною впевненістю сказати, що вона отримає підтримку інтерфейсів Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.0, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і звичайно ж NFC. Крім того, всіх користувачів чекає роз’єм USB Type-C, а ось звичного всім 3,5 мм роз’єму новинка абсолютно точно не отримає, тому доведеться використовувати перехідник для підключення навушників, або ж використовувати бездротові моделі.

Відомо про те, що Sony Xperia 2 виявиться кращою за Samsung Galaxy S10 і Xiaomi Mi 9 по частині фотографій і відео, багато в чому за рахунок передової фотокамери, на яку японська корпорація збирається зробити основну ставку. Саме тому новинка стане мрією мільйонів покупців, але більшість з них не зможуть собі її дозволити, так як вона обійдеться в $ 1000. Це просто величезна сума грошей за телефон на базі Android, нехай на нього і буде встановлена ​​операційна система Android 10.0 Q, тобто найновіша в своєму класі.

Підтримка мереж 5G в новинці дозволить її власникам підключатися до мереж п’ятого покоління всюди, де вони доступні, на швидкості до 3 Гбіт/с. Вона не є надто високою, та й при підключенні до 5G смартфон Sony Xperia 2 буде швидко витрачати енергію, тому виробник, найімовірніше, встановить в нього батарею ємністю 4000 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки. Залишилося тільки дочекатися офіційної презентації, а вона відбудеться вже в перших числах вересня, тому що саме тоді відбудеться виставка IFA 2019, яка пройде в Німеччині, як і завжди раніше.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ