Samsung завдала підлого удару в спину всім власникам Galaxy S8, Galaxy Note 8 і безлічі інших смартфонів

Один із секретів успіх компанії Samsung на ринку мобільних пристроїв полягає в тому, що вона випускає вкрай багато різних моделей, бажаючи таким чином задовольнити запити і бажання всіх покупців. Це приносить свої плоди, але лише для самої південнокорейської корпорації, тоді як всі власники її фірмових смартфонів страждають від того, що їх «кидають» на програмну підтримку. По хорошому, вона повинна здійснюватися щонайменше протягом двох років з моменту випуску на ринок телефону, проте нічого такого на ділі не відбувається. Більш того, розробники ПЗ цієї компанії жахливо повільні, тому часто нові збірки Android добираються до фірмових телефонів через 6 – 12 місяців з моменту їх релізу Google.

Уже в першій половині серпня відбудеться реліз операційної системи Android 10.0 Q, яку компанія Google випустить в фінальному стабільному вигляді. Всі виробники електроніки, які поважають користувачів своєї продукції, вже тестують нову ОС, щоб випустити її фінальну збірку якомога швидше, але тільки не Samsung. Перші телефони південнокорейської корпорації будуть оновлені до новітнього програмного забезпечення в кращому випадку тільки в грудні-січні, а можливо і пізніше. Більш того, як передає видання SamMobile, компанія вирішила залишити безліч популярних моделей смартфонів без нового ПО.

Повідомляється, що власники практично всіх телефонів компанії Samsung, які вийшли на ринок в 2016 2017 і 2018 роках, залишилися без операційної системи Android 10.0 Q, хоча немає ніяких причин для того, щоб вони не могли з нею працювати. У список смартфонів, для яких нову ОС не випустять, входять навіть флагманські моделі Galaxy S8 і Galaxy Note 8, хоча вони є дуже навіть сучасними. Щоб не перераховувати десятки моделей телефонів, які не отримають нову ОС, простіше озвучити такі, для яких нова операційна система вийде, але, швидше за все, лише в наступному 2020 році.

До нової ОС буде оновлено Galaxy Fold, Galaxy S10e / S10 / S10 +, Galaxy S9 / S9 +, Galaxy Note 9, Galaxy A9 (2018), Galaxy A7 (2018), Galaxy A6 (2018) / A6 + (2018), Galaxy A80, Galaxy A70, Galaxy A50, Galaxy A40, Galaxy A30, Galaxy A20, Galaxy A20e, Galaxy A10, Galaxy J6 / J6 +, Galaxy J8 / J8 +, Galaxy M10, Galaxy M20, Galaxy M30 і Galaxy M40. Також апдейт повинні отримати всі моделі, які вийдуть до кінця нинішнього року. Як передає джерело, якщо телефону немає в даному списку, значить до Android 10.0 Q він абсолютно точно не оновиться, і це обов’язково потрібно враховувати, купуючи собі продукцію південнокорейської корпорації Samsung.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ