Samsung оголосила дату презентації Galaxy Note 10, «вбивці» Galaxy S10

Південнокорейська корпорація Samsung, нехай їй на п’яти вже і наступають бренди з Китаю, продовжує робити все можливе заради того, щоб її гаджети користувалися якомога більшою популярністю серед покупців, а для цього вона постійно випускає нові моделі. Сьогодні, 2 липня 2019 року, даний виробник електроніки нарешті запросив журналістів і представників преси на презентацію своєї чергової новинки, флагмана Samsung Galaxy Note 10, який зможе порадувати всіх покупців передовим технічним оснащенням, а також стилусом S Pen, можливо, з вбудованою в нього фронтальною камерою.

Як і слід було очікувати, офіційна презентація флагманського смартфона Samsung Galaxy Note 10 відбудеться 7 серпня 2019 року о 16:00 за місцевим американським часом. Весь захід під назвою Galaxy Unpacked пройде в Нью-Йорку, що в США. Потрапити на нього зможе тільки обмежене коло людей, тобто прості користувачі потрапити туди не зможуть навіть за гроші. На опублікованому тизері видно, що новий флагман компанії, судячи з усього, оснащений стилусом S Pen, корпус якого виконаний зі скла, або ж полірованої кераміки. Прямо під ним на зображенні можна побачити фронтальну камеру.

На практиці це може означати, що Samsung дійсно інтегрувала ширококутну камеру в стилус S Pen, завдяки чому його можна буде використовувати не тільки в якості мікрофона, але ще і як засіб, що дозволяє робити фотографії або відеозаписи. Втім, деякі люди впевнені в тому, що фотокамера під стилусом на тизері є натяком на те, що Galaxy Note 10 отримає отвір в дисплеї, зроблений під неї. Хто має рацію поки що точно невідомо, тому що в мережі ще немає ніяких зображень, здатних надати подробиці щодо цього, в зв’язку з чим пролити світло на зовнішній вигляд мобільного пристрою не представляється можливим.

Очікується, що Samsung Galaxy Note 10, який вийде на ринок, виявиться в усіх відношеннях кращим за Galaxy S10. Це стосуватиметься як загальної продуктивності, так і доступних функціональних можливостей, в тому числі за рахунок стилуса S Pen. Користувачів також чекає підтримка 5G, корпус із захистом від води і пилу за стандартом IP68, а також, крім того, маса інших особливостей. Це все потрібно для того, щоб даний телефон топового рівня став найбільш просунутим на ринку, принаймні в рамках гаджетів, які працюють на базі операційної системи Android. Спеціально для новинки південнокорейські інженери створили технологію швидкої зарядки 25 Вт.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ