Huawei випустила «вбивцю» Android і новий найкращий в світі смартфон

За словами Huawei, вона випускає найкращі в світі смартфони, що працюють на базі операційної системи Android, а для цього їй доводиться впроваджувати масу різних нововведень. Сьогодні, 5 липня 2019 року, профільний ресурс Huawei Central повідомив про те, що вже зовсім скоро даний виробник електроніки представить і випустить на ринок «вбивцю» платформи Android від Google, а трапиться це одночасно з презентацією нового найкращого в світі смартфона під назвою Mate 30. Стверджується, що китайська корпорація навіть після скасування санкцій з боку США не стала відмовлятися від планів щодо переходу на свою власну платформу.

Оскільки репутації і прибутку всієї компанії було завдано колосального збитку, Huawei вирішила йти за раніше наміченим курсом, тобто просувати свою власну платформу під назвою Hongmeng OS, а від Android повністю відмовитися. Нова операційна система, за заявами керівництва китайської корпорації, буде кращою за «зеленого робота» в усіх відношеннях, починаючи зі швидкості і закінчуючи більш широкими функціональними можливостями. Джерело запевняє, що точна назва для нової ОС ще не вибрана, тому що робота по створенню даної платформи все ще ведеться.

Першим мобільним пристроєм на її базі стане флагман Huawei Mate 30, який обіцяє стати найкращим у світі. Йому приписують передовий процесор, підтримку 5G, екран з вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців, велику батарею, сучасний дизайн, четверну основну камеру і масу інших особливостей. Якщо інсайдерська інформація є достовірною, то даний телефон топового рівня анонсують разом з новою операційною системою, «вбивцею» Android. У разі, якщо все виявиться дійсно саме так, не зовсім зрозуміло, коли чекати появи даного смартфона на міжнародному ринку.

Справа в тому, що перший час операційна система Hongmeng OS буде доступна тільки в Китаї, а значить і Huawei Mate 30 купити ніде за межами країни не вийде. Реліз міжнародної версії цієї ОС відбудеться тільки в першій половині 2020 року, а можливо і пізніше. Джерело запевняє, що у китайській корпорації Huawei поки що у самої немає відповідей на дуже багато питань, але вони повинні з’явитися вже в найближчі кілька місяців. Якщо все піде за планом, новітнє програмне забезпечення і найкращий в світі смартфон бренду анонсують вже у вересні-жовтні, а станеться це в Китаї.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ