У мережі з’явилися перші фотографії флагмана Samsung Galaxy Note 10

Перші фотографії флагманського пристрою Samsung Galaxy Note 10, презентація якого призначена на 7 серпня 2019 року, з’явилися в твіттері Ishan Agarwal. Пристрій представлений в двох кольорах: сріблясто-синьому і чорному.

На фотографіях видно, що флагман буде поставлятися з синім або чорним S Pen. Відомо, що Galaxy Note 10 буде оснащений 6,75-дюймовим екраном Super AMOLED з роздільною здатністю QHD + і відтворенням HDR10 +.

На задній панелі відсутній сканер відбитків пальців. Це означає, що в Galaxy Note 10 буде ультразвуковий зчитувач в самому екрані, як у Galaxy S10, Galaxy S10 + і Galaxy S10 5G.

Фронтальна 10-мегапіксельна камера вбудована прямо в дисплей і має функцію dual-pixel PDAF. Основна камера зі світлодіодним спалахом представлена ​​трьома об’єктивами і датчиком 3D ToF. Очікується, що один об’єктив буде мати 48 мегапікселів (за іншими чутками – тільки 12). Другий – телевик, третій – надширококутний.

Samsung Galaxy Note 10 може бути випущений з процесором Snapdragon 855 / Exynos 9825 і Android 9 Pie. Згідно зі звітами, в ньому буде мінімум 8 Гб оперативної і 128 Гб основної пам’яті. Обсяг батареї – 4500 мАч з швидкою зарядкою 25 Вт. У смартфоні є стереодинаміки, GPS, 4G LTE, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, NFC і порт USB Type-C. Інші особливості телефону включають DeX, Samsung Pay і сертифікацію IP68 на стійкість до пилу і воді.


Джерело





ІНШІ НОВИНИ