Анонс Realme 3i – недорогий «вбивця» Xiaomi Redmi Note 8

Ось нарешті і настав той самий день, який чекали багато користувачів. Сьогодні, 15 липня 2019 року, відбувся офіційний анонс недорогого бюджетного смартфона від компанії Oppo, який буде продаватися в магазинах під найменуванням Realme 3i. Новинка отримала привабливий зовнішній вигляд, а також, крім того, цілу масу інших особливостей. Телефон представляє з себе недорогого «вбивцю» Xiaomi Redmi Note 8, а купити його стане можливим не тільки в Китаї, але ще і на міжнародному ринку, в тому числі в Україні. Цінник виявився дуже навіть привабливим, а технічні характеристики приємно радують око.

Смартфон Realme 3i оснащений 6,22-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 1520 на 720 пікселів (HD +), котрий обіймає 88,3% площі на лицьовій частині. За захист матриці від фізичного впливу, тобто подряпин і потертостей, відповідає загартоване скло Corning Gorilla Glass 3. В іншому, телефон має восьмиядерний процесор MediaTek Helio P60 з тактовою частотою 2,0 ГГц, а також графіку Mali-G72 MP3. На вибір покупців пропонують моделі з 3/32 ГБ і 4/64 ГБ пам’яті, причому в обох випадках є слот для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 256 ГБ включно. Це дозволить збільшити обсяг сховища даних в кілька разів.

Також новинка володіє подвійною основною (13 Мп + 2 Мп) і 13 Мп фронтальною камерами, акумуляторною батареєю ємністю 4230 мАг з підтримкою швидкої зарядки 10 Вт, сканером відбитків пальців на тильній частині корпусу, роз’ємами microUSB і 3,5 мм для навушників, а також корпусом зі скла, що володіє габаритами 156,1 × 75,6 × 8,3 мм, тоді як важить телефон всього 175 грамів. На вибір покупців пропонують відразу кілька колірних рішень, а саме – Diamond Blue, Diamond Red і Diamond Black. Таким чином, простіше кажучи, купити Realme 3i можливо в синьому, червоному і чорному кольорах, у всіх з яких він буде доступний на міжнародному ринку.

Що стосується модулів зв’язку, то ця модель здатна похвалитися Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 4.2 LE, A-GPS, GPS і 4G VoLTE. На смартфон встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie з фірмовою оболонкою ColorOS 6.0. Оновлення до Android 10.0 Q обіцяють випустити, але коли – не уточнюється. Купити Realme 3i стане можливим вже 23 липня, а обійдеться новинка в $ 116  за модель з 3 ГБ оперативної пам’яті і 32 ГБ ПЗУ, тоді як конфігурація з 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті коштує $ 146. У даного телефону є всі шанси на успіх, тому що більшість покупців віддає перевагу купувати собі саме бюджетні телефони.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ