Xiaomi випустить найпотужніший смартфон у світі на процесорі Snapdragon 855 Plus

Минуло менше доби з того самого моменту, як американська корпорація Qualcomm представила публіці флагманський процесор Snapdragon 855 Plus, який став поліпшеною версією оригінальної моделі, зустріти яку зараз можна практично у всіх телефонах топового рівня, випущених на ринок в першій половині 2019 року. Новий чіпсет став на 15 – 20% швидшим, а разом з тим отримав поліпшену підтримку різних технологій, що в теорії повинно позитивно позначитися на його продуктивності у вимогливих відеоіграх. Як і слід було очікувати, компанія Xiaomi вже готує до виходу новий найпотужніший у світі смартфон, який можуть представити найближчим часом.

Про це повідомив глава бренду Redmi Лу Вейбінг. За його словами, в даний час співробітники Xiaomi завершують створення нового мобільного пристрою, який буде працювати на новітньому процесорі Snapdragon 855 Plus. За рахунок цього є всі підстави вважати, що саме китайська корпорація першою в світі створить і випустить на ринок телефон на базі такого чіпсета. Як саме він буде називатися – невідомо, але можна припустити, що користувачів чекає ще одна модель з лінійки Redmi K20, але з якою приставкою поки що невідомо. Більше подробиць щодо цього має з’явитися в найближчі кілька тижнів.

Як би сильно не намагалася Xiaomi, але навряд чи вона зможе випустити на ринок флагманський смартфон на Snapdragon 855 Plus раніше початку серпня, тому чекати його виходу на ринок в найближчі два тижні абсолютно точно не варто. Приріст в швидкості роботи повинен бути на рівні 15 – 20%, але при повсякденних звичайних задачах відчути цю різницю навряд чи вийде, тому що вона орієнтована в першу чергу на відеоігри, тоді як лише потім на все інше. На новинку від китайського бренду може бути встановлена ​​фінальна стабільна збірка операційної системи Android 10.0 Q, а це зробить її ще більш привабливою.

Залишилося тільки дочекатися анонса, а потім і старту продажів нового флагманського телефону, який обіцяє встановити рекорд по частині продуктивності серед всіх мобільних пристроїв, присутніх на ринку. Втім, потрібно розуміти, що найпотужнішою в світі новинка від Xiaomi залишатиметься не більше ніж півроку, так як вже в першій половині 2020 року в продаж надійдуть нові моделі смартфонів, які отримають Snapdragon 865 в якості своєї основи, а він виявиться ще більш потужним, ніж анонсований днями чіпсет, отримавши при цьому також модем X55 з підтримкою швидкості передачі даних до 7 Гбіт / с в мережах 5G.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ