Стала відома дата початку продажів iPhone 11, «вбивці» Samsung Galaxy S10

Як вважають багато людей, в даний час кращим телефоном на ринку є Samsung Galaxy S10, який вийшов на початку березня 2019 року. Проте, навіть якщо це так, незабаром все зміниться. Вже у вересні нинішнього року в продаж надійде така довгоочікувана багатьма новинка, як iPhone 11. Це буде новий флагман від Apple, що працює не на Android, а на фірмовій операційній системі iOS. Сьогодні, 7 серпня 2019 року, інсайдери назвали дату початку продажів нового флагмана «яблучної» корпорації, а приписують йому безліч різних особливостей.

Глава компанії SoftBank Mobile Кен Міяучі повідомив про те, коли в продаж надійде новенький iPhone 11, який повинен вийти на ринок в двох версіях, а відрізнятися вони одна від одної будуть розмірами. Відомо, що новий флагман «яблучної» корпорації отримає потрійну основну камеру на тильній частині корпусу, покращений сканер обличчя Face ID, а також, крім того, роз’єм USB Type-C. Будуть і інші нововведення. Повідомляється, що продажі нового флагмана «яблучної» корпорації стартують 20 вересня, тобто за 10 днів до початку жовтня.

Очікується, що анонс iPhone 11 і, можливо, інших продуктів компанії, відбудеться 10 вересня, тоді як вже через кілька днів 13 вересня 2019 року, на них почнуть збирати попередні замовлення. Якщо судити з досвіду минулих років, гаджети починають доставляти в руки покупців через тиждень, тобто в п’ятницю. Таким чином, виходячи з цього, інформація повністю сходиться – продажі нового флагмана Apple почнуться 20 вересня. Втім, потрібно враховувати, що вони можуть стартувати в першу чергу в країнах «першої хвилі», куди Україна може й не потрапити.

Це залежить від безлічі факторів, але якщо подібне побоювання насправді здійсниться, покупцям з країн «другої хвилі» доведеться чекати появи iPhone 11 у продажу ще один-два тижні, в зв’язку з чим отримати бажаний мобільний пристрій можна буде лише в кінці вересня, або ж на початку жовтня. Базова модель нового флагмана Apple обійдеться покупцям на території США приблизно в $ 1000.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ