Xiaomi представила смартфон з найкращою камерою на ринку

Як відомо, потужне технічне оснащення в смартфоні потрібно далеко не всім, та й на зовнішній вигляд багатьом абсолютно все одно. В даний час більшість покупців мобільних пристроїв хвилює те, наскільки добре телефон робить фотографії, а відповідає за це фотокамера, доповнена програмним забезпеченням. Сьогодні, 7 серпня 2019 року, відома китайська корпорація Xiaomi представила смартфон з найкращою в світі камерою, яка володіє розширенням в 108 Мп, тобто просто величезним. За рахунок цього якість знімків буде настільки високою, що позаздрити їй зможуть навіть дорогі дзеркальні фотоапарати.

Компанія Xiaomi опублікувала в соцмережі Weibo постер з інформацією про свій новий смартфон, який володіє основною камерою на 108 Мп. Вона, як очікується, є четверною, а розширення знімків складає рекордні 12032 х 9024 пікселів, тобто просто величезне значення. Само собою, що розраховувати на таке можна тільки при хорошому освітленні, тоді як в умовах браку світла воно скоротиться в рази. Складно сказати, який саме телефон китайської корпорації отримає таку особливість, однак все вказує на те, що ним виявиться Mi Mix 4, вихід якого очікується в найближчі кілька місяців.

Четверна основна камера з роздільною здатністю в цілих 108 Мп, поза будь-якими сумнівами, зробить новий флагман китайської корпорації Xiaomi найбільш просунутими на ринку по частині фотографій. Щоб домогтися такої високої якості компанія-виробник використовувала найсучасніший датчик Samsung ISOCELL, зустріти який зараз не можна в жодному мобільному пристрої з усіх, доступних на ринку. Виходячи з цього стає очевидно, що бренд з Китаю має намір створити і випустити на ринок телефон з найкращою фотокамерою, яка зможе перевершити таку в Apple iPhone XS Max, Samsung Galaxy Note 10, Xiaomi Mi 9, Google Pixel 3, Huawei P30 Pro і інших топових моделях телефонів.

Якщо таку особливість насправді отримає саме Xiaomi Mi Mix 4, його покупка в базовій версії, як очікується, обійдеться покупцям в $ 550. Це дуже скромна сума щодо тих можливостей, якими зможе похвалитися така модель. Їй приписують AMOLED-дисплей з отвором в екрані під фронтальну камеру, вбудований в дисплей сканер відбитків пальців, а також, крім того, флагманський восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 Plus з тактовою частотою 2,93 ГГц, який доповнений графікою Adreno 640 і модемом X50 з підтримкою мереж 5G на швидкості до 3 Гбіт / с.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ