Власник Snapchat випустив нові окуляри з доповненою реальністю

Компанія Snap (володіє соцмережею Snapchat) анонсувала нові окуляри з доповненою реальністю Spectacles 3. Гаджет отримав новий дизайн і додаткову HD-камеру в якості датчика глибини.

Snap також розробила набір нових 3D-ефектів, які будуть ексклюзивними для Spectacles. Крім цього, компанія планує дозволити стороннім розробникам створювати власні ефекти. Окуляри будуть доступні в двох кольорах: «карбон» (чорний) і «мінерал» (матове золото).

Як і в попередніх моделях, зйомка відео або фото в Spectacles 3 активується кнопкою на верхній частині окулярів. Під час запису навколо камер загоряються спеціальні індикатори. Після синхронізації окулярів з пристроєм на Android або iOS можна редагувати матеріали, відправляти друзям в Snapchat або експортувати для спільного використання на інших платформах, включаючи YouTube.

Виробник запевняє, що акумулятора вистачить на запис 70 відеороликів і більше 200 фотографій. Вбудованої пам’яті в гаджеті – 4 ГБ. Цього вистачить на 100 відео для Snapchat з розширенням 1216 х 1216 пікселів або 1200 фотографій 1642 х 1642 пікселів. Окуляри заряджаються за 75 хвилин в спеціальному чохлі для зарядки.

Імпортувати знімки відразу в Snapchat без попереднього завантаження на смартфон і раніше не можна.

Окуляри надійдуть у продаж в листопаді за ціною в $ 380.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ