Смартфони Xiaomi і Redmi, які відновлять до прошивки MIUI 11

Як уже достеменно відомо, 24 вересня 2019 року відбудеться офіційна презентація прошивки MIUI 11, яку китайська корпорація Xiaomi випустить не тільки для своїх фірмових телефонів, але ще і для моделей, випущених на ринок з використанням брендів Redmi, Pocophone (Poco) і Black Shark. Новітнє програмне забезпечення буде засноване на різних версіях Android, а в найкращому разі на новітній збірці Android 10 від Google. Навіть не дивлячись на те, що до цієї події ще більше двох тижнів, вже зараз відомо, які моделі смартфонів отримають цю операційну систему, а які залишаться без неї. За словами розробників, нова ОС – це найбільший крок вперед з моменту релізу її першої версії.

Саме тому створення MIUI 11 велося не один рік, а цілих півтора. Розробникам було потрібно багато часу на те, щоб довести своє програмне забезпечення до досконалості. Користувачів чекає темна тема оформлення, просунутий режим економії енергії, перероблений зовнішній вигляд всіх стандартних додатків, абсолютно новий екран блокування, перемальовані іконки встановлених програм, а разом з тим безліч інших нововведень. Таким чином це повинно зробити використання мобільних пристроїв Xiaomi краще, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Останню версію програмного забезпечення збільшить доступні функціональні можливості смартфонів бренду, в зв’язку з чим користуватися ними виявиться приємніше і простіше, ніж раніше.

Уже відомі смартфони, які отримають нову прошивку. У вересні-жовтні 2019 року до даної операційної системи будуть оновлені такі моделі, як Mi 9, Mi 9 EE, Mi 9 SE, Mi Mix 3 і CC9, Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro, Redmi K20 і Redmi K20 Pro. Потім, вже в листопаді-грудні, апдейт повинні отримати CC9e, Mi 8, Mi 8 EE, Mi 8 Pro, Mi 8 SE, Mi 8 Lite, Mi Mix 2s, Mi Max 3, Mi Note 3, Mi 6, Mi Play і Mi 6X, Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 7, Note 7 Pro, Note 5 і Redmi 7. Користувачі всіх цих смартфонів можуть радіти, адже ряд інших моделей оновиться до нової ОС лише на початку 2020 року. У список телефонів, які відновлять тільки в січні-лютому наступного року, потрапили Mi Mix 2, Mi MIX, Mi Max 2, Redmi 5 Plus, Redmi Note 5A, Redmi 6 Pro, Redmi S2, Mi 5X, Mi 5C і Mi 5s Plus .

Нову прошивку MIUI 11 гарантовано випустять для всіх смартфонів Pocophone (Poco) і Black Shark, але коли саме це станеться – невідомо, тому що такі відомості повинна розкривати вже не Xiaomi, а її дочірні бренди, які відповідають за випуск програмного забезпечення для саме цих моделей телефонів. Даний список моделей, які отримають апдейт, є попередніми, і саме тому китайська корпорація так до цих пір ще публічно і не оголосила про те, які з її смартфонів оновляться до нової версії операційної системи, а які – ні. Точні дані на цей рахунок будуть розкриті під час презентації в кінці вересня, а пройде така в Китаї.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ